A múlt héten a heti trendben autókat (illetve kisteherautókat) néztünk, ezen a héten akkor jöjjön még egy járműves különkiadás! Az ihletet Osvárt Andrea adta, aki egy különleges triciklivel robogott a héten Erdélyben, de sajnos triciklikből nem találtam hatot, úgyhogy ezúttal versenyezzen ez az extra jármű öt többé-kevésbé hagyományos robogóval. Nézzük őket a szimplábbaknál kezdve, a különlegesek felé haladva!

Liev Schreiber

Az első Liev Schreiber, aki egy olyan klasszikust választott, amiből a világon bizonyára szinte mindenhol lehet találkozni, Olaszországban meg egyenesen Teverét lehet velük rekeszteni. Az 52 éves színész szeret másokat transzportálni ezzel a fehér, diszkréten retrós hangulatú kismotorral: a fenti képen a kutyája csücsül a táskájában, de a fotóösszeállításban arra is mutatunk példát, amikor a gyerekét szállítja.

Brad Falchuk

Nagyjából egy ugyanilyennel jár Brad Falchuk producer is, aki Gwyneth Paltrow színésznő férje. De azért a 49 éves híresség robogója már kicsit hangsúlyosabban meg lett dizájnolva: a krémszínű jármű egy-egy részlete sötétbarna, és még a csomagtartó is passzol a színkombinációba. Ez a játék a barna árnyalataival a XX. század derekának ízlésére utal vissza.

Jon Hamm

Jon Hamm következik, aki a Mad Men című sorozat főszereplőjeként lett híres. Ő még mindig a visszafogottabbak közé tartozik, de azért ritkábban látunk ilyen padlizsánszínű járműveket, sőt, ezen a robogón elöl egy rács is csillog. A szintén 49 éves színész baseball-sapkát visel bukósisak helyett, ami nem túl bölcs dolog, de bizonyára azért nem vett bukósisakot, mert csak a fotók kedvéért tett éppen csak egy kört, nem ment forgalomba.

Stefano Gabbana

Stefano Gabbana egy 57 éves olasz divattervező, és nem véletlenül cseng ismerősen a neve: ő a Dolce & Gabbana márkát tervező duó egyik fele. Az ő robogójának az elején nem rács van, hanem szélvédő, de önnek nyilván nem ez tűnik fel először, hanem az, hogy egy adta leopárdminta az egész. Némi csalódásra adhat okot, hogy a designer a szettjét nem hangolta össze a járművével: a sisakja piros, a ruhája jellegtelen, a lábán egyenesen egy szandálszerű papucs van zoknival. Ha a fenti négy kép nem elég, klikkeljen ide, mert Stefano Gabbana robogójáról pár hete külön lapozgató jelent meg a Velveten!

Madness

A fenti képen látható férfi Graham McPherson, a Madness nevű együttes frontembere. Jogilag ugyan nem az övé ez az elképesztően felturbózott motor, de a jármű minden porcikája a Madnessnek van szentelve, amint arról a nagyításban meg lehet győződni. Tükrök, lámpák, feliratok, jelvények, figurák, minden van ezen a csodán, mindenből rengeteg, és mind a Madness tiszteletére!

Osvárt Andrea

Szavazzon arra, akié ön szerint a legjobb járgány!

Tekintettel arra, hogy Osvárt Andrea mennyi időt töltött Olaszországban, engem meglepne, ha nem robogózott volna már éppen eleget életében. Úgyhogy ha így vesszük, nem is meglepő, hogy erre az erdélyi túrára egy másféle járművet választott a héten, méghozzá egy roppant modern, mégis kicsit ódon hangulatot árasztó triciklit.

A fenti poszttal kapcsolatban több kommentelő is megjegyezte, hogy a 41 éves színésznőn miért nincs bukósisak, amire az a válasz, hogy ez a jármű autónak minősül Romániában, ezért nem kell. Ha autónak is minősül, Osvárt Andrea mégis elég vagány motorozós szerkót vett fel hozzá – önnek hogy tetszik? Várjuk a szavazatát!