Tegnap kaptunk egy szép adag nyaralós képet Vajna Tímeától az Instagramon keresztül, most megtoldotta a sorozatot egy újabb fotóval, amin egy hajón hasal tangában. Automatikusan eltűnő Instagram Storyjaiból úgy tűnik, Vajna Tímea és szerelme, Zoltán tegnap este a Lío Restaurant Club Cabaret nevű helyen egy erotikus táncműsort néztek, aminek a része volt, hogy egy férfitáncos csokoládénak tűnő valamivel kenegetett egy nőt, illetve egy táncospár egy erotikus jelenet végén teljesen meztelenre vetkőzött.

Mivel jelenleg dübörög a szexi, nyaralós fotók szezonja, egynél nem állunk meg, pont Ibizán tartózkodik éppen Demi Rose Mawby modell-influenszer is, és értelemszerűen ő sem a legelőnytelenebbre sikerült fotókat osztotta meg.

Szintén tud hasonlókat mutatni Nicole Scherzinger a Pussycat Dollsból, aki St. Lucián üdül most a Karib-tengeren.

Ha Kylie Jennerből nem láttunk volna eleget az elmúlt egy hét legbotrányosabb videóklipje kapcsán, akkor íme még egy poszt.

Sara Sampaio modell továbbra is szebbnél szebb strandok közül válogat Portugáliában.

Kolléganője, a szintén modell Doutzen Kroes éppen hajózgat valahol, de ő kivételesen nem bikiniben fényképezkedett.

És végül Halle Berry posztja ugyan már pár napos, de megérdemli, hogy megemlékezzünk róla.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Új, szexi, nyaralós fotók a hétvégére Vajna Tímeától és Nicole Scherzingertől!

Vajna Tímea erotikus műsor megtekintése után tangás-fenekes képet osztott meg magáról, Nicole Scherzinger egésztesteset, Kylie Jenner pedig dekoltázsosat.

0 · Aug 14, 2020 04:02pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments