A heti trend a Velvet vasárnaponként megjelenő, öltözködéssel foglalkozó cikksorozata. Ön most az eheti heti trendet olvassa.

Ebben a cikksorozatban gyakran egy-egy divattrendet nézünk meg hat példán keresztül, és ez most megint egy ilyen heti trend: ezúttal a vállat-felkart szabadon hagyó felsőkre figyelünk. Aktuálisak most ezek a ruhadarabok egyrészt akkor, amikor végre húsz fok fölötti hőmérsékleteket élvezhetünk, valamint akkor, és ez az, ami 2021 nyarán újdonságnak számít, amikor oltásra megy az ember.

A covid elleni vakcinát ugyanis rendszerint az ember valamelyik vállába szúrják bele, ezért praktikus dolog az oltásra olyan felsőben menni, ami ezt a területet szabadon hagyja, vagy legalábbis könnyen elérhetővé teszi. Hat olyan hírességet mutatunk alább, aki praktikusabban öltözött fel az oltáshoz, mint Vilmos herceg – a brit trónörökös idősebbik fia ugyanis hosszúujjút választott a nagy napra.

Katalin hercegné

Közzétették azonban a brit királyi család hivatalos Twitterén Katalin hercegné fotóját is, amin Vilmos herceg felesége megkapja az első oltását. Ő jóval praktikusabban öltözködött fel az alkalomra, mint a férje, bizonyára az etikett szabályainak betartásával: egy olyan, fehér felsőt vett fel, ami ugyan nem ujjatlan, de a vállakat éppen, hogy csak takarja, ezért az oltáshoz semmit sem kell feltűrni.

Dolly Parton

Dolly Parton, a smink nélkül semmi szín alatt nem mutatkozó countryénekesnő már márciusban megkapta az oltást. A 75 éves legenda ezt sem bízta a véletlenre, szintén olyan felsőt választott, amin semmit nem kell igazítani ahhoz, hogy hozzáférjenek az oltáshoz szükséges területhez: a felsőjének az ujja pont jó helyen van kivágva a vállnál.

Mariah Carey

Még egy díva, aki az oltáshoz is kiöltözik: Mariah Carey azzal viccel a videón, hogy ilyen előnytelen megvilágításban csak akkor tartózkodik, ha tényleg nyomós oka van rá. Az 52 éves énekesnő ugyan nem öltözött olyan oltásspecifikusan, mint Katalin hercegné vagy Dolly Parton, de fekete-arany Versace-szettjének kulcseleme egy rövidujjú póló.

Blake Lively

Reynoldsné Blake Lively oltódós posztja azért figyelemre méltó, mert ő a többséghez képest az ellenkező megközelítést választotta. Az injekciós tű számára szabaddá teendő területhez ugyanis nemcsak alulról lehet felgyürkőzni, hanem ha az ember elég széles nyakkivágású topot választ, akkor ezt a kivágást is félre lehet húzni úgy, hogy már jöhessen is az oltás.

Miss Universe

A jelenlegi Miss Universe a mexikói Andrea Meza. A 26 éves szépségkirálynő szintén nyilvánossá tette az oltását, és az alkalomra nemhogy egy csinos és feltűnő, rózsaszín, praktikusan ujjatlan felsőt viselt, rajta volt a győzelmére emlékeztető szalag is a Miss Universe felirattal. Persze nem olyan nagy csoda, hogy rajta volt: az oltást nem sokkal május közepi győzelme után kapta meg, az első tette az volt Miss Universe-ként, hogy beoltatta magát.

Las Vegas-i táncosnő

Ki az, akinek az oltási szettje önnek a legjobban tetszik?

És hatodikként, azaz utolsónak mutatjuk a legfrappánsabb megoldást. Milyen felsőt vegyen fel az ember oltáshoz? – hát például semmilyet!

Így vágta át a gordiuszi csomót ez a Las Vegas-i táncosnő, aki az újranyíló nevadai szórakoztatómetropoliszban a Sexxy After Dark című műsorban lép fel. A szexi jelmezét viselő előadóművésznő, JoJo Hamner ráadásul egy konkurens vendéglátóipari egységben kapta meg az oltást: Larry Flynt Hustler Clubját ideiglenesen covidklinikává alakították át, itt oltották be az erotikus szórakoztatás munkásait. Nos, önnek melyik oltási viselet tetszik a legjobban? Ha végigklikkelte a galériát, kérjük, szavazzon!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Éljenek az ujjatlan felsők, nézzük, ki miben ment oltásra a hercegnétől a Las Vegas-i táncosnőig!

Katalin hercegné még éppen belefért az etikettbe, Mariah Carey-nek rossz volt a világítás, Blake Lively pedig nem alulról, hanem felülről közelített.

0 · Jun 06, 2021 05:11pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments