A héten kaptunk néhány fotót egy 31 éves, ukrán nőről, aki 12 éves kora óta növeszti a haját, és már a földig ér. Jó régen volt már, amikor összeszedtük, mennyire sok alkalom van, amikor nem túl praktikus a túlságosan hosszú haj, de egész sokan akadnak a mai napig, akik bevállalják a fenék alá érő hajzuhatagot. Nos, itt a vasárnap, itt az ideje egy újabb heti trendnek, hát nézzük, ki viseli a legjobban ezt az extrém frizurát! A nagyon nagy séróknak megvolt már a külön összeállítása, hát most a nagyon hosszú hajúak következnek, hatan. Ha van bármi tanulsága ennek az összeállításnak, akkor az például az lehet, hogy valamiért kelet-Európában különösen gyakoriak azok a nők, akik csak növesztik és növesztik a hajukat vég nélkül: az alábbi hatból négy nő kelet-európai.

Xenia Lanenco, Moldova

A fenti képen a 30 éves Xenia Lanenco látható Moldovából, akinek sötétbarna hajzuhataga jóval a feneke alá ért már, amikor ezek a fotók készültek. Igen, több is van, ha mindegyiket látni szeretné, kattintson a fenti képre! Lanenco ugyanis csomó attraktív, fürdőruhás képet tett magáról nyilvánossá, és azt is megmutatta, hogy néz ki ez a rengeteg haj egyetlen vastag copfba befonva.

Olga Demigyova, Oroszország

Egy negyven feletti orosz nővel folytatjuk, Olga Demigyova Szentpétervárott növesztgeti tincseit elképesztő türelemmel. Megjegyzendő vele kapcsolatban, hogy edzőként dolgozik, szóval az ő példája azt mutatja, hogy a hosszú haj nem feltétlenül zárja ki a sportos életmódot. Sötétbarna haja hátul neki is kb. térdhajlatig ér, és a látványos hajzathoz Demigyova előszeretettel visel hagyományosan nőies, az alakját kiemelő, egyáltalán nem sportos öltözékeket.

Cory DeAn Cowley, USA

Következzen egy Cory DeAn Cowley Floridából, aki mindössze hét éves volt, amikor növeszteni kezdte a haját. Ezeken a képeken az látszik, hogy 29 éves korára milyen hosszúságig jutott el. Cowley fotóin azt érdekes megfigyelni, hogy az ő stílusa jóval modernebb, vagányabb és rockeresebb, mint az összeállításban szereplő többi nőé: talán azért is van ez, mert fiatalabb és amerikaibb a többieknél. Cowley a bevállalósabbak közé tartozik abból a szempontból is, hogy a haja mellett szívesen megmutatja a testét is.

Malgorzata Kulczyk, Anglia

Malgorzata Kulczyk ugyan londoni illetőségű, de a név (és az egyik frizura) alapján igen valószínűnek tűnik, hogy ő szintén kelet-Európából származik. Soha életében nem volt rövidre vágva a haja, mindig csak a végéből vágtak neki egy picit, ha kellett, így, amint azt a képek is mutatják, a hajhossza 34 éves korára meghaladta a testmagasságát. Ebben az összeállításban (mint minden heti trendben) hat nő szerepel, közülük Malgorzata Kulczyk a legszőkébb és a legexcentrikusabb. Az utóbbi tulajdonságát egy-két különleges frizurával mutatja meg a képösszeállításban, hajfonatait hol a feje tetejére, hol viszont a nyakára tekeri körbe.

Kambe Rin, JApán

Az összeállítás egyetlen ázsiai nője következik, Kambe Rin Tokióból. Ő 15 éve növeszti fekete, szögegyenes haját, aminek a hossza az ő esetében is meghaladja már a testmagasságát. Kambe Rin modellként és táncosnőként dolgozik, utóbbi minőségében elképesztő hajzatát bele is szokta kombinálni a koreográfiákba. Kambe Rin stílusán remekül látszik, hogy Japánban él: előszeretettel visel olyan kosztümöket, amik egy nőből vagy kislányt, vagy szexuális vágy tárgyát, vagy rangban alávetett személyt csinálnak, esetleg ezek egy kombinációját (lásd a fenti szexi cselédlányt).

Alona Anufrijeva, Ukrajna

Ki tetszett a legjobban?

De térjünk vissza kelet-Európába, ő Alona Anufrijeva Ukrajnából, aki ezt az összeállítást inspirálta. Az ő fotói érkeztek frissen a héten, és kiderül belőlük, hogy Alona Anufrijeva haja annyira hosszú már, hogy bőven leér a földre. A jogászként dolgozó nő 12 éves kora óta növeszti a tincseit, most 31 éves, és mint a fenti másik öt hajrekorder, ő is beszámol arról, hogy igen feltűnőnek számít ez a hosszúság, de a férfiak alkalmanként elég bizarr módon közelednek, ajánlatokat téve, illetve olyanokat kérve, hogy hadd fogdossák vagy szagolgassák Anufrijeva haját. A jogásznő stílusával kapcsolatban feltűnő, hogy bármit szívesen visel az egészen modern, sportos szettektől a historizáló kosztümökig, szóval érdemes végignézni a képeket. Ha ezt megtette, kérjük, szavazzon! Önnek ki lett a kedvence?