Legutóbb idén februárban tudtunk felrajzolni két jól leírható öltözködési trendet: akkoriban mindenki vagy itt-ott lyukas ruhákban vagy leggingsben rohangált. Azóta eltelt négy hónap, és újabb ruhadarab kívánja felhívni magára az ön figyelmét.

Itt most kiemeléssel kellene állnia az illető darab nevének, de

fogalmunk sincs, mi lehet az.

Egy kendőszerű felsőrészről van szó, amelynek egyszerre takarás és megmutatás a funkciója, általában egy ruha anyagából, annak részeként készül, de külön-külön is gyakran előfordul. Íme, egy példa rá, csak hogy ugyanarra gondoljunk – nem tévesztendő össze a fejkendővel, amely most ugyancsak reneszánszát éli.

Felsőnek nem is annyira felső, mert van, hogy ruhával egybeépítve jelenik meg, másrészt pedig különösebb kiterjedése sincsen: tényleg csak egy textildarab, ami tessék-lássék takar valamit a viselője dekoltázsából, de az emlegetett viselők általában kicsit ficeregnek benne, hogy minél kevesebb legyen a takarás, és minél több a sejtetés.

Az alábbi galériában láthat néhány külföldi példát a jelenségre, amely szinte biztos, hogy extranépszerű lesz a celebek, influenszerek és a zs-kategóriás hírességek körében is.

De ha már emlegettük az influenszereket, térjünk ki a magyar előfordulásokra is! Sajnos ebből eddig elég kevés van, bár az látványos: az elsőt Zimány Lindán észleltük, a másodikat pedig a Takács Zsuzsanna nevű influenszeren, aki egyébként Zámbó Krisztián szerelme.

Aztán Sirokai Diánán (magyar plus size modell és influenszer) is szembejött egy példány, ez itt ni.

Most pedig Vasvári Vivien reklámozta ilyenben a hajpótlását.

 Sőt, Megyeri Csilla is felvett egyet, lilában.

A Mellparittyák Nagy Pillanatához hozzájárulhatott az a tény is, hogy tavaly nyár végén már (a Page Six is arról írt) divatba jött a felsőrészként használt kendő, igaz, akkor még egészen egyszerű formában. Ha kedvet kapott a látottaktól, akkor tessék, itt egy bemutató egy szakértőtől, hogyan is kell csinálni a dolgot.

De most jöjjön az ön véleménye a jelenségről!

Mit szól ehhez a mellkendőhöz, vagy mihez?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Akárhogy is hívják ezt a mellet takaró kendőt, idén nyáron ebben feszítenek a híresek

A mellkason keresztben átkötött, majd nyakban csomózott izé egyre több influenszeren tűnik fel, valószínűleg nem véletlenül. Mit szól hozzá?

160 · Jul 05, 2021 09:33am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments