30722463-9BCD-4972-92BE-85F1E006D399.PNG
2021.07.23. 10:49 Módosítva: 2021.07.23. 16:06

Július 23-án pénteken, magyar idő szerint 13.00 órakor kezdődött a tokiói olimpia. A nagy esemény alkalmából összeszedtük a felnőtt vizes keret néhány versenyzőjét, akik egytől egyig tehetséges és csodás nők! Nézzük, kik azok, akik hazánkat képviselik.

Jakabos Zsuzsanna az első, aki többször is szerepelt már az Instahíradónkban. A 32 éves Európa-bajnok magyar úszó és olimpikon nemcsak a medencében, hanem modellként is világklasszis. Emlékezzünk vissza, amikor cowgirlként pózolt egy fotózáson.

 Vagy amikor a Nők Lapja címlapján szerepelt vörös rúzsban és virággal a hajában.

Ha szeretné követni, ide kattintva megteheti!

Haladjunk tovább, jöjjön Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő, az első olyan versenyző, aki egy időben tartotta a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó számban. Hosszú is többször szerepelt a Velveten, például akkor, amikor egy műteremben összebújós fotó készült róla és szerelméről, Gelencsér Mátéról.

Az úszónő szintén szerepelt már a Nők Lapja címlapján, méghozzá ezzel a képpel. 

Ha szeretné követni, ide kattintva megteheti!

A 24 éves Sebestyén Dalma, a Győri Úszó SE sportolója is bekerült a válogatásba. A fiatal úszó nemrég a Győr Plusz című lapnak nyilatkozott, melyből kiderült pár érdekesség az életéről.

Szoktam festegetni, de erre mostanában nem jutott időm. Sosem tanultam, inkább csak magamat tanítgatom, tájképekkel próbálkozom fotó után. Szeretek a konyhában tevékenykedni, ez mindig kikapcsol. Családi ünnepekre szívesen készítek szép tortákat, vagy sós aprósüteményeket, ez az egyik hobbim. Vasárnap anyák napja lesz, biztos kitalálok valami meglepetést.

Ha szeretné követni, ide kattintva megteheti!

A 28 éves Kapás Boglárka a felnőtt elit csoportban indul. Az olimpiai bronzérmes, világbajnok és hétszeres Európa-bajnok, rövid pályás Európa-bajnok, kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok magyar úszónőt több mint hetvenezren követik az Instagramon, ahol számtalan szexi képet oszt meg magáról.

Más úszónőtársaihoz hasonlóan ő is a Nők Lapja címlapjára került, méghozzá a magazin júliusi számában.

Kapás egyébként 2020-ban menyasszony lett: szerelmével, a vb-hetedik Telegdy Ádámmal öt éve alkotnak egy párt, a kapcsolatuk még Rómában, a Hét domb elnevezésű versenyen kezdődött. 

Ha szeretné követni, ide kattintva megteheti!

A 24 éves Halmai Petra 4x100 méteres mix vegyesben fog versenyezni az olimpián.

A dombóvári születésű úszó idén diplomázott az Egyesült Államokban és amikor csak teheti, örömmel posztolt az Instagram-oldalára.

Ha szeretné követni, ide kattintva megteheti!

A 25 éves Gurisatti Gréta Európa-bajnoki bronzérmes magyar válogatott vízilabdázó következik. Édesapja Gurisatti Gyula világbajnok búvárúszó, para sportlövő.

Az első olimpiájára készülő Grétát 23 ezren követik az Instagramon, ahol számos fotót oszt meg a családjáról és a mindennapjairól.

Ha szeretné követni, ide kattintva megteheti!

A 31 éves Csipes Tamara olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar kajakozó a hetedik a sorban. Édesapja Csipes Ferenc olimpiai bajnok kajakozó, édesanyja Orosz Andrea válogatott úszó.

2017 novemberében kislánya született, aki az Olívia nevet kapta. 

Ha szeretné követni, ide kattintva megteheti!

A női vízilabda-válogatott egyik kapusa, a 31 éves Gangl Edina a nyolcadik ebben az összeállításban.

A tanári diplomával rendelkező játékos korábban elárulta, hogy pályafutása után szívesen helyezkedne el egy iskolában.

Ha szeretné követni, ide kattintva megteheti!

Most pedig szavazzon: ön szerint melyikük a legszexibb?