Ez itt a hírösszefoglaló, nehogy lemaradjon valami olyasmiről, ami az ismertség különböző fokán álló magyar emberekkel történt, vagy nemrég derült ki róluk!

A Blikk írja, hogy Demeter Alexandra – akiről mostanában azért cikkeznek sokszor, mert azt mondja, hogy évekig titkos viszonyban élt Bochkor Gáborral, de aztán nyilvánosan kezdett beszélni a csalódásáról – az Instagram-oldalán keresztül ad életvezetési tanácsokat más személyeknek, akik erre igényt tartanak.

Megdöbbenve olvastam végig annak a lánynak a sorait, aki 5 éve él félelemben egy magas beosztású férfi, egy városvezető mellett. Szinte könyörgött, hogy segítsek neki. Ilyenkor a család a legnagyobb támasz, de pontosan tudom, hogy sokszor már a legközelebbi hozzátatozóinak is szégyelli bevallani az ember, milyen spirálba került bele.

Képzeljenek ide egy I see where this is going-mémet.

Hódi Pamela az Instagramon, élőben válaszolt néhány neki feltett kérdésre, ebből kiderült, hogy bár a terhessége alatt elkapta a Covid-19-et, mostanában elkezdett újra szagokat érezni, illetve milyen volt A Pillanat, amikor sikerült kiválasztaniuk az akkor még születendő leányuk nevét. (Bors)

Kozso azt érzi, még tíz év kell ahhoz, hogy teljesen felépüljön a 2014-ben elszenvedett agyvérzéséből, olyan értelemben, hogy például tökéletesen helyreálljon a beszéde, és ennek érdekében napi tíz órát tölt tanulással. (Bors)

Görög Zita volt Lilu vendége a Makeup/down videósorozatban, ahol nagyon sok érdekes dologról beszéltek, de mégis a végeredmény felütését kell kiemelnünk, amely szerint a modell örült annak, amikor elkezdett öregedni, mert akkor végre komoly kérdéseket is kapott az újságíróktól.

Ha esetleg lemaradtak volna róla: Mihalik Enikő megpróbált főzős videót forgatni Kajdi Csabával, de a modell és a menedzsere egy házibulival kombinált Konyhafőnök-epizódot hoztak így létre, néhány Blair Witch Projectet idéző pillanattal. A kész anyag itt található.

 Laár András egy légzőgyakorlatot osztott meg a Facebook-oldalán, abban a reményben, hogy ez másoknak is segíthet, nemcsak neki. (via Blikk)

 Liptai Claudia pedig elvesztette a pénzét, de meglett. (Bors)

Instagram

Végül négy érdekes kép a magyarinstáról: Pápai Joci gyerekkori fotóval demonstrálja, hogy 4-6 rágó mindig volt a szájában.

 Szandi a 30 évvel ezelőtt bemutatott filmjéről nosztalgiázott.

 Opitz Barbara megmutatta, hol koncertezett idén először.

 Jakabos Zsuzsanna pedig itt éppen 9-13 fokban didereg, csak az nem látszik.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé: titkos szeretők, Hódi Pamela szaglása és didergő Jakabos Zsuzsanna

Mai összefoglalónkban két érdemi videót és egy légzőgyakorlatot is talál, ilyen jó fejek ezek a magyar híresemberek!

0 · Jun 01, 2021 07:46am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments