Tombol a nyár e földtekén! Újabb kiadással jelentkezik az Instahíradó, melyben ezúttal – éppen a hőség miatt – többnyire olyan hazai hírességek bejegyzéseit mutatjuk meg, akik strandról vagy vízpartról jelentkeztek be. 

Néhány nappal ezelőtt a Velvet is megírta, hogy Nádai Anikó Görögországba utazott a szerelmével, Hajmásy Péterrel, azt pedig le sem tagadhatják, hogy minden pillanatát élvezik ennek a romantikus kiruccanásnak. A műsorvezetőnő a névnapját is ezen az álomszép helyen ünnepelte, s az egyik bejegyzése alatt az egyik követőjének azt is elárulta, hogy Kréta szigetén pihennek.

Nádai fürdőruhás fotóit imádják az Instagramon. A fehér homokos parton elterülve lehengerlő látványt nyújt ebben a fodros felsőrészű bikiniben. 

A legfrissebb posztját sem hagyhatjuk ki. Festményre illő felvétel!

Mondják, aki szép, az reggel is szép! A rajongók pedig egyetértenek abban, hogy Dobó Ági egy igazi természetes szépség. Az egykori szépségkirálynő nem is fél megmutatni magát smink nélkül, a natúr szelfi pedig sokaknak bátorító lehet, hiszen az Instagramon ritkaságnak számít az ilyesmi.

FrissReggeliArcHaj...a héten sem tétlenkedünk, ezerrel dolgozunk, hogy ma este leléphessünk pár napra, és egy olyan helyet fedezzünk fel kis hazánkban, amerre még nem jártunk Családosan! Van kedvetek találgatni? Annyit segítek, hogy vízpartra megyünk, és szuper vízi programokat szerveztünk...

– árulta el a posztban. 

A VIVA TV egykori műsorvezetőnője, Iszak Eszter a strandról jelentkezett be. A csinos tévést főtt kukorica eszegetés közben kapták lencsevégre, arcán hatalmas mosoly terül szét.

Az Egyesült Államokban élő gyönyörű magyar modellt, Palvin Barbarát ezúttal nem egy bikinis vagy fehérneműs villantás miatt említjük meg Instahíradónkban, hanem mert a napnyugta fénye, amely az örökké hamvas arcára vetül, szépen kiemeli szemének kékségét. Persze a modell sem visel sminket ezen a képen!

Gáspár Evelin múlt héten a Story magazin címlapján mutatta meg , kirobbanó formának örvend. A fiatal influencer, aki édesanyjával, Beával és húgával, Virággal váltott életmódot, bátran oszt meg magáról bikinis képeket. Választása ezúttal egy kivételes darabra esett:

Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi néhány nappal ezelőtt írta meg az Instagram-oldalán, hogy családjával Horvátországba utaztak. A kiruccanást mindössze két nap alatt szervezték le, s úgy tűnik, minden pillanatát élvezik ennek a spontán nyaralásnak. 

...mindenki nyugodjon be, néha bejutok a tengerbe is!

– jegyezte meg a friss posztban Tücsi.

Az X-Faktor mentora, Csobot Adél is Horvátországban pihen. Az énekesnő néhány mosolygós képet osztott meg Bale településről:

A tengerben Cinthya Dictator is csobbant, aki szerelmével, Molnár Tamással Olaszországban élvezi ki a jó időt.

Rómából vonattal utaztunk a tengerhez, így az utolsó napunk strandolással telt.

– árulta el a fotóművész.

Úgy tűnik, az idei nyár – a tavalyihoz hasonlóan – felettébb örömteli Varga Izabella számára. Bár a Barátok közt színésznője nem vízpartról jelentkezett be, egy igazi örömhírről számolhatott be követőinek.

Egy éve, amikor ez a fotó készült, a sikeres szakdolgozat védés után, még annak örültem, hogy vége... Most meg annak, hogy felvettek a mesterképzésre!

– árulta el Varga.

Magyarország legtöbb szakmai díjjal kitüntetett DJ-je, a Nicsak, ki vagyok? győztese, Metzker Viktória ezúttal egy lehengerlő fotósorozatot osztott meg rajongóival az Instagramon. Az esküvőjére készülő zenész sorra zsebelte be a dicséreteket. Mai Instahíradónkat Metzker posztjával zárjuk, szép napot kívánunk!