Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám nem csupán a családi nyaralások keretében töltődnek fel: míg a műsorvezetőnő a barátnőivel, addig a cukrászmester lakókocsis túrán vette a nyakába a nyarat – derült ki a Sláger FM friss sajtóanyagából. 

Liptaiék már két nyaraláson is túl van, igyekszenek minden pillanatát kiélvezni a nyárnak. A házasok nemrég együtt töltötték az időt egyik kedvenc szállodájukban, gyermekeik társaságában.

Van egy kedvenc helyünk, ahova rendszeresen visszatérünk. Nemcsak azért, mert remek a szolgáltatás, hanem azért is mert a szállodán belül nyugodtan elengedhetem a gyerekek kezét, mert tudom, látom, hogy mennyire biztonságos. Most még Panka is velünk tartott, de már szinte felnőtt, nem tudom meddig élvezhetjük még a közös nyaralásokat. Többnyire már a saját útját járja, a saját baráti társaságával, ami teljesen természetes az ő korában.

– mondta az ÉdesKettes című műsorban Liptai Claudia, aki néhány napra egy csajos kiruccanásra is igent mondott.

Az egyik barátnőm balatoni házában már télen is megszálltunk néhányan. Most is egy igazi csajos program volt, hogy pár napot eltöltöttünk ott. Így idén már a családdal és nélkülük is nyaraltam egy kicsit.

– tette hozzá a műsorvezető, akinek férje, Pataki Ádám is megtalálta a megfelelő kikapcsolódási formát, amíg felesége távol volt.

Régi nagy vágyam volt egy lakókocsis túra, amitől Claudia egyébként ódzkodik. Ezért amíg ő a Balatonon volt, felpakoltam a gyerekeket és mi is célba vettük a Balatont. Bejártuk az északi és a déli partot is. Óriási élmény volt, a gyerekek is nagyon élvezték!

– árulta el a 95.8 Sláger FM-en Pataki Ádám.