Bár az elmúlt néhány napban jelentősen lehűlt az idő, hazánk hírességei most sem hagynak minket bikinis fotók nélkül. Mai Instahíradónkban olyan széles körben ismert személyek posztjait mutatjuk be, akik fürdőruhás felvételekkel jelentkeztek. de Külföldi sztárok bejegyzéseiből is csemegéztünk. Íme!

A Miss Earth Hungary és Miss Európa győztes modell, Kocsis Korinna egy különleges szabású bikiniben fotózkodott. Az egykori szépségkirálynő éppen Korzikára hajózott, amikor modellt állt.

A koszovói-albán származású angol énekesnő, Dua Lipa egy falatnyi bikiniben szívta magába a napsugarakat, amely nem sokat hagyott meg a fantázia számára. 

A Miss World Hungary 2017 győztese, Koroknyai Virág Horvátországban pihen, ahová a szeretett kutyája is vele tartott.

A milliárdos sminkmogul, Kylie Jenner is az a fajta, aki ösztönösen szabadul meg ruhadarabjaitól. A realitysorozat-sztár egy nem sok textilt tartalmazó darabban domborított.

A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja, Vasvári Vivien Santorinibe utazott, napbarnított bőrét sokan dicsérték.

Az egykori Disney-sztár, Bella Thorne sosem riadt vissza attól, hogy kerekded domborulatait megmutassa. Ezt bizonyítja az is, hogy a botrányhős színésznő jobbnak látta, ha az arca helyett inkább a dekoltázsát villantja meg.

Bata Adrienn, azaz Barbee Görögországban tölti a mézesheteit. Az énekesnő egy falatnyi bikiniben merészkedett ki a napra.

Baukó Éva Spanyolországban nyaral, ezzel a türkizkék bikinivel pedig teljesen levette lábáról követőit.

Az Ázsia Expressz első évadának szereplője, Megyeri Csilla Esztergomban kapcsolódott ki.

Bár a ruhadarabot, amelyet Rita Ora visel, inkább fehérneműnek tippeljük, úgy gondoltuk, hogy mai Instahíradónkba az énekesnő dögös posztját is beillesztjük. Ezzel a bejegyzéssel zárjuk a mai Instaszemlét. Viszlát!