Hamarosan beköszönt az igazi strandidő, sokan azonban nem tudják, milyen fürdőruhát válasszanak maguknak. Ötletet a világsztárok közösségi oldalait pásztázva is meríthetünk, a legfrissebb trendek ugyanis már befutottak.

Ezek a lesznek a nyár slágerei!

Állati minták

A nyár egyik nagy kedvence lesz a falatnyi fazon és az állatminta, ezt Elizabeth Hurley színésznő már előre tudta. A leopárd minta például tipikusan egy olyan trend, ami soha nem megy ki a divatból, maximum eltűnik egy kicsit, de aztán teljes divatszezonok épülnek rá. Ez a minta jelenleg minden fast fashion márka divatpolcán megtalálható.

Retro

Idén nyáron az élénk színek, és a virágos mintázú fürdőruhák is meghódítják a strandokat. Hailey Bieber korábban sem riadt vissza attól, hogy a 70-es évek, vagyis a „flower power” vad éveiből merítsen ihletet.

Láncok

Az arany és ezüst láncok, szegecsek szinte minden bikinikollekcióban megtalálhatóak. Chrissy Teigen tetszését is elnyerték ezek az ékszerhatású, kifinomultabb megjelenést biztosító kiegészítők.

Háromszög

A klasszikus, háromszög alakú bikinifelső idén is hódít. Alessandra Ambrosio már előszedte a szekrénye mélyéről ezt a jól bevált darabot, mutatott rá a TWN.

Ön várja már az igazi strandidőt?