Különleges szabású, babakék bikiniben mutatta meg magát a közösségi oldalán Lady Gaga, aki kirobbanó formának örvend. Az énekes-színésznő, akiről régóta tudni lehet, hogy nem az a szégyenlős fajta, még akkor is tudja, hogy kell felforrósítani a hangulatot, amikor éppen egy kristályatiszta vizű medencében hűti le magát.

A Hello! magazin szerint az énekesnő Las Vegas-i koncertözöne nemrég ért véget, így jól megérdemelt pihenését tölti. A medencében való csobbanáshoz egy pántos, babakék fürdőruhát húzott, az előnyös, tanga fazonú bikini alsó pedig szépen kihangsúlyozta formáit. Sokan ráadásul úgy vélik, Gaga szinte a megszólalásig hasonlít minden idők egyik legnagyobb szexszimbólumára, Marilyn Monroe-ra.

A Women's Health szerint Lady Gaga rengeteget tesz azért, hogy feneke és combjai ennyire izmosak legyenek. A 36 éves énekes-színésznő a lap szerint 2004 óta a jógára esküszik, melybe éppen akkor fogott bele, amikor a New York-i Egyetemre járt. Idén januárban posztolt is arról, hogy izmait nem a szél hordta össze: fejenállása tökéletes, de a szabadban is sokat mozog. Például teniszezni, sziklát mászni, lovagolni és úszni is szokott. Izmai regenerálódását azzal segíti, hogy jeges fürdőt vesz.