Egy orvosi diagnózis és a hatalmas akaratereje miatt rengeteget fogyott Horváth Gréta. Az Ázsia Expressz korábbi győztesénél tavaly októberben állapítottak meg inzulinrezisztenciát – ezt az állapotot a cukorbetegség előszobájának is szokták nevezni –, emiatt pedig az egész táplálkozását, életmódját át kellett alakítania. Az influenszer, aki mostanra közel húsz kilótól szabadult meg, a testmozgást sem hanyagolja.

Erről árulkodik az a bejegyzés is, melyet az Instagramon osztott meg a minap. Horváth SUP-ozni, azaz álló evezésre ment, mely az elmúlt évek nyári slágersportjává nőtte ki magát.

Január 23-án megfogadtam valamit. Lapozz a következő képre és érteni fogod! Kedves ÉLET, hát itt vagyok, VAGYUNK! Nincs mit mondanom, csak azt, hogy KÖSZÖNÖM!

– írta bejegyzésében az influenszer, akit követői elhalmoztak dicséretekkel.

Istenien nézel ki, de mellény, mellény, édes lányom, pláne mélyvíz felé

Baromi dögös vagy. Én régen, ne haragudj, hogy ezt írom, de az exed miatt nem „kedveltelek”. Mindig az volt bennem, ez a nő sokkal jobbat érdemel, kicsit se volt szimpatikus a pasi, de ez a múlt, és nagyon jó látni azt. akivé válsz és az utat, amit jársz.. csak így tovább, váljanak valóra az álmaid

Úristen, de csinos vagy!!

Azta, micsoda formás feneked van

Az eredmény tökéletes!!! Csak így tovább

Bomba vagy

– írták többen.

Ön SUP-ozott már?