Káprázatos felvételekkel örvendeztette meg követőtáborát Majoros Hajnalka. Az egykori playmate egy teljes hétre Mallorcára utazott, ám sem férje, Majoros Péter, azaz Majka, sem pedig két gyermekük, Marián és Olivér nem tartott vele. Az édesanya, akit Dundikaként ismert meg az ország, a barátnőivel ruccant ki Spanyolország legnagyobb szigetére, mondván, egy évben egyszer neki is jár egy kis kikapcsolódás.

Többek között azt is megmutatta az Instagramján, milyen finom ételeket evett, kik tartottak vele, valamint azt is, hogy a festői szigetről kihajózva hogyan szívta magába a napsugarakat.

„Imádom a gyerekeket! Finomhangolva ez úgy hangzik, hogy imádom a gyerekeimet. Az év 51 hetében. De van 1 hét az 52-ből, amikor vigyorgó búcsút veszek tőlük és a csajokkal elvonulunk egy kicsit távolabb és

csak mi vagyunk, meg a tenger, a fehér homok, és a koktélok. Meg a 42 fokos meleg, ami miatt a bioritmusodat felborítod 7 nap alatt, mivel kb. este 8-kor kezdődik az élet, amikor a hőmérséklet előcsalogatja a hűs szobákból az embereket és akár reggelig élvezheted a közösségi létet. Mallorca csodaszép, hangulatos és barátságos.

A zene mindenhol elkísér, legyen az egy hiperszuper szórakozóhely (konyhanyelven disco) vagy egy katamarán, mellyel káprázatos helyekre lehet eljutni. Imádtam a színeket, a szelet, a napfürdőt és a csajok társaságát! Szuper hét volt, de jó itthon a fiaimmal”

– jegyezte meg a modell, akivel követői egyetértettek abban, hogy évente egy ilyen utazást receptre kellene felírni minden anyának.