Vannak olyan hírességek, akik igazi fotóalbumként használják az Instagram-oldalukat, s ne m csupán friss felvételeket osztanak meg magukról. Régebbi fotókkal időnként Vajna Tímea is meglepi követőit, akik – a jelek szerint – nem bánják ezt.

Az Egyesült Államokban élő modell-üzletasszony ezúttal néhány olyan fotót mutatott magáról a közösségi platformon, melyek 2021-ben készültek róla.

Tavaly nyári emlékek

– olvasható a lapozható posztban. Vajna a 24 óra után automatikusan eltűnő Instagram-történetében arra is utalt, hogy a képek egy része Hawaii-n készült.

Dicsérő kommentekből ezúttal sem volt hiány, jóllehet néhány azért megjegyezték, Andy Vajna özvegye talán túl sokat mutat meg magából.

Nagyon jól nézel ki, jó formában vagy, talán túlságosan is. Én nem igazán tolerálom az ilyen képeket, nekem túl sok, de tényleg jól nézel ki

Az a baj, hogy műanyag 

– fogalmazott pár követő.

Vajna Tímeáról a minap is olvashatott a Velveten: úgy tudni, hogy egy különleges klinikán járt, ahol akupunktúrás kezelés segítségével készítik fel őt a várandósságra, hiszen nem titkolt vágya, hogy családot szeretne alapítani.