horoszkóp

Valentin-napi pályázat

2005.02.07. 15:18
Ha ön extravagáns, ultra-romantikus vagy über-érdekes körülmények között ismerkedett meg kedvesével, nagy esélye van rá, hogy Valentin-napon ön ölelgetheti a bájos plüss medvét, vagy az ön partnere szagolhatja a rólunk elnevezett gyönyörű virágcsokrot. Olvassa el pályázati feltételeinket, aztán vegye elő írói vénáját és nyerjen!

#alt#Pikali Greda hónapokig kerülgette a BB2 Gézuját a tévé stúdiójában, mire végre észrevette , Balázs Klári évekig vokálozott a vidéki ötórai teákon, mire felfigyelt rá későbbi férje, Korda György, Dobrev Klárát pedig egy szabadsághegyi séta keretében vette le a lábáról Gyurcsány Ferenc.

Ha úgy érzi, ön még romantikusabb, még pikánsabb, még átütőbb keretek között ismerkedett meg partnerével/kedvesével/párjával/feleségével azonnal írja meg a Velvetnek! #alt# Egyrészt, mert szakmánknál fogva roppant kíváncsiak vagyunk, másrészt meg azért, mert nem mindennapi Valentin-meglepetésekkel kedveskedhet a megismerkedési-randevús történet másik főszereplőjének. Ha az ön kedvese lány, a Virágneked jóvoltából nyerhet neki egy gyönyörű, magunkról elnevezett csokrot (a.m. Velvet Csokor), ha párja fiú, övé lehet egy puha plüss medve, ha netán legfőbb jellemzője, hogy édesszájú, Godiva csokihegyeket teremhet számára a Bálint nap.

#alt#A megismerkedési történeteket a suze@velvet.hu címre várjuk, február 10-én éjfélig, a nyerteseket természetesen mi jelöljük ki. Aki megosztja velünk történetét, számolnia kell vele, hogy mi meg másokkal osztjuk meg, például az olvasókkal. Várjuk tehát a sztárokat lepipáló romantikus randevútörténeteket, a csodálatos Velvet nyereménykért cserébe!