A mai Instahíradóban olyan hírességeket mutatunk, akik elővették őszi szettjeiket, és abban pózolnak követőiknek. A nyári pörgés után ezekre a színekre tekintve úgy érezhetjük, hogy nemcsak a természet, hanem mi is elcsendesülünk kicsit. 

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi nagyon népszerű, az Instagramon például rengetegen követik, szám szerint 126 ezren. A híresség szettje azért is érdekes, mert a lábán egy Jimmy Choo cipő látható, mely hosszú évek óta a divatvilág egyik kedvenc kiegészítője. Állítólag Várkonyi Andrea is egy ilyen márkájú cipőt viselt az esküvőjén. 

Kárpáti Rebeka kiruccant Szlovéniába és Horvátországba egy pár napos sajtóútra, innen láthatunk néhány képet. Kárpáti a bejegyzés alapján bőrhatású ruhát, illetve combig érő csizmát húzott az egyik programra. 

Balogh Eleni arról ismert, hogy ő lett a 2019-es Miss Balaton. A szépségkirálynő kihasználta a jó időt: miniszoknyát és kötős magassarkút választott a fotózáshoz.

Kovács Dóra az Éjjel-Nappal Budapest című realityből lehet ismerős, amelyben Zsófit alakította. A hosszú szárú csizmát viselő híresség a kép mellett egy kérdést is feltett a követőinek: miért köszönnek az emberek külön minden hónapnak itt, az Instán?

Rácz-Gyuricza Dóra szövetkabát-bemutatót tartott.

Smaltig Dalma kisvasutazás közben. Vele zárjuk az összeállítást, viszlát!