Összeszedtük azokat a hírességeket, akik idén álltak oltár elé. Megmutatjuk a szettjüket, majd a végén szavazhat, kinek az összeállítása tetszik a legjobban. Kezdjük!

Dér Heni

A híresség és párja, Bakos Gergő, a Story magazin címlapján tűntek fel férj és feleségként. A nagy nap előtt Dér szülei koronavírusosak lettek, így csak online nézhették végig a szertartást. Az esküvőn az akkor még várandós menyasszonynak és a vőlegénynek is kötelező volt szájmaszkot viselnie. Az énekesnő egy fehér overallt viselt, melyre egy csipkével díszített kabátot húzott. A fülében és a hajában gyöngy díszek láthatók.

Gyuricza Dóra

A Konyhafőnök szigorú séfje, Rácz Jenő és kedvese, Gyuricza Dóra már egy nagyobb eseményen fogadott örök hűséget egymásnak. A menyasszony egy törtfehér alapon hófehér csipkével díszített, sellő fazonú ruhában mondta ki a boldogító igent. Földig érő fátylat, ékszerként pedig fülbevalót és hajdíszt viselt. 

Borbély Alexandra

Nagy Ervin 2019 novemberében, egy barokk hangulatú szicíliai kisvárosban, Notóban kérte meg Borbély Alexandra kezét. Az esküvőre már Magyarországon került sor. Borbély egy hófehér, csipkével díszített, vállát szabadon hagyó ruhában állt oltár elé, melyhez egy földig érő fátylat választott.

Puskás-Dallos Bogi

Puskás-Dallos Bogi egy egyedi tervezésű Daalarna kreációban látható. Természetes, letisztult, romantikus, hercegnős, de mégis kicsit formabontó – így jellemezte a menyasszony a képen látható szettet. Az énekesnő szintén egy földig érő fátylat tűzetett a hajába.

Rékasi-Pikali Gerda

Bár Rékasi Károly és Pikali Gerda már augusztusban összeházasodtak, fotót csak egy hónappal később tettek közzé a színésznő Instagram-oldalán. A 43 éves Pikali a Hot! magazinnak így nyilatkozott az esküvői ruhájáról:

Amikor felpróbáltam ezt a költeményt, olyan volt, mintha egyenesen nekem készítették volna. Pont jó volt, és álomszépnek tartottam. Finom és elegáns, mégis extravagáns. Imádom.

– mondta a lapnak a hófehér, uszályos viseletről. 

Rezes Judit

Szabó Győző és Rezes Judit is egybekelt 18 évnyi együttjárás után. A színésznő egy hófehér, egyszerű szabású ruhában mondta ki az igent, a fején egy hálós fátyol látható.

Majoros Hajnalka

Majka és kedvese, Majoros Hajnalka háromnapos gigalagzit tartottak, hogy megünnepeljék boldogságukat. A kétgyermekes édesanya egy fehér, felsliccelt, ejtett vállú darabot választott, melyet kis gyöngyök díszítettek. 

Várkonyi Andrea

A műsorvezető egy pezsgőszínű darabban mondta ki a boldogító igent Mészáros Lőrincnek. A párról készült fotóért kattintson ide!

Andrea szeretett volna egy klasszikus, elegáns, mégis modern és izgalmas esküvői ruhát, ezért is esett a választás erre a geometrikus mintájú, gyöngyökkel és flitterekkel díszített tüll anyagra, amelyet külföldről hozattunk. Fontos volt, hogy ne legyen hivalkodó, mégis méltó legyen az eseményhez és a viselőjéhez

– mondta a Blikknek a ruha tervezője, Merő Péter. Várkonyi cipőjéről is kiderült pár érdekes információ: egy kézzel készített Jimmy Choo cipőt viselt, a 168 óra állítása szerint egészen pontosan EZT a darabot. Ennek ára kb. 485 ezer forint.

Ön szerint melyik hölgyé volt a legszebb esküvői ruha?