2022-ben Árpa Attila keresi a szerelmet a TV2 képernyőjén. A színész szerint aki azt gondolja, hogy másról sem szól majd a műsor, mint csöpögős romantikáról, az hatalmasat téved.

A színész kegyeiért összesen tizenkilenc, 26 és 51 év közötti vállalkozó szellemű nő száll majd harcba a november 14-én induló Nagy Ő című műsorban. A híresség szeretné megmutatni a nézőknek, hogy igenis léteznek még olyan férfiak, akik nemcsak a külsőségeket, hanem a belső értékeket is figyelik az ismerkedés során.

„Ahogy mondani szokás, szerelemben és háborúban minden eszköz megengedett. Nyilván voltak kétségeim, hogy ez mégiscsak egy reality, amit egy egész ország nézni fog, ami valamilyen formában egy szűrő, a szó jó és rossz értelmében egyaránt. Hiszen lehet, hogy az én szívem választottja sosem jelentkezne a műsorba, de visszautalva az első mondatra, simán lehet, hogy azt a mottót vallva, átlépve a saját árnyékán, eljön ide.

Ha húsz évvel ezelőtt kértek volna fel A Nagy Ő-re, akkor abból egy tizenöt részes felnőttfilm készült volna, de mivel már nem vagyok harminc, hanem ötven, ezért a nézők pont az ellenkezőjét fogják látni: egy olyan próbálkozást a részemről, hogy megmutassam, igenis vannak még férfiak klasszikus értékrenddel, van még régimódi iskolája az udvarlásnak.

Talán egy picit be tudom ezt mutatni annak a generációnak, amely randiappokon szocializálódik – hogy jobbra húznak és küldenek egy dickpic-et –, hogy ezt bizony lehet máshogy is” – mondta Árpa Attila.

Íme azok a hölgyek, akik küzdenek majd a színész kegyeiért.

(Borítókép: Árpa Attila Fotó: TV2/Sajtóklub)