Már nem tudják érzelmileg megérinteni a fröcsögő, bántó jellegű kommentek, sőt: egyiken-másikon jókat is szórakozik ByeAlex. Az X-Faktor mentora ugyanakkor úgy véli: az ő színre lépése az oka annak, hogy a különböző internetes hozzászólások többsége negatív lett.

ByeAlex erős vélemény fogalmazott meg karrierjének kezdetéről az RTL-nek adott interjújában:

„Magyarországon szerintem akkor kezdett igazán pöcegödörré válni az internetes kommentelési lehetőség, amikor én megjelentem. Én voltam az első közéleti szereplő, aki a legnagyobb undorítóságokat kapta, pusztán azért, mert elénekelt egy szerelmes dalt és megnyert egy műsort”  magyarázta az RTL -nek az énekes, aki az interjúban arról is beszélt, hogy nem veszi a szívére a sértegetéseket, ám az fájdalmat okoz neki, ha a szerelmét bántja valaki.

„Ma is vannak közutálatnak örvendő személyek. Van persze, aki rászolgál erre szerintem, mondhatni, meg is érdemli. De vannak olyanok, akik nem tudtak kitörni abból a tengelyből, hogy utálatosak, és mondjuk nem érdemlik már meg az aránytalan bántalmazást” – mondta.

Lehet, hogy én rontottam el az internetet

– emelte ki.

Mint ismert, Márta Alex, azaz ByeAlex 2013-ban szerzett széleskörű ismertséget, amikor megnyerte A Dal című műsort és hazánkat képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon.

(Borítókép: ByeAlex. Fotó: Szabó Gábor/RTL)