Vigyorog, mint a tejbetök, na de miért is ne vigyorogna, ha két szép nő szereti őt egyszerre? Férfiak többnyire titkolt vágyát éli nyíltan az amerikai komikus és színész, Justin Rupple, aki valójában feleségének köszönheti az édes hármast.

Hárman párban: elsőre talán ez a frappáns módon rímelő 1996-os filmcím ugrik be mindenkinek a felnőttfilmeket leszámítva, ha édes hármasról van szó.

Bár az Antonio Banderas, Melanie Griffith és Daryl Hannah főszereplésével készült alkotásban elég nyakatekert módon alakul a három főszereplő viszonya, ennél sokkal direktebb, és sokkal összefonódottabb módon műveli a poligámia „művészetét” az amerikai komikus és színész, Justin Rupple, a férfi neje, Katy Rupple, valamint a férfi egyetemi barátja, Claire Thornhill.

A házaspár 2013-ban kötötte össze hivatalosan is az életét, ám Justin és Katy már 2006 óta egy párt alkotott. Seattle-ben ismerkedtek meg a férfi egy előadása után, a stúdión kívül. Nem sokkal az első találkozójukat követően összebútoroztak, majd 7 évig éltek boldog, monogám párkapcsolatban, amikor nem sokkal a házasságkötésüket követően a feleség közölte, hogy szeretné kiélni biszexuális vágyait. Katy azt is bevallotta a férjének, hogy nagyon tetszik neki a férfi egyetemi barátja, Claire Thornhill, akinek a képeit a közösségi médiában látta.

Hat teljes éven át fontolgatták a dolgot és beszélgettek a részletekről, valamint közel kerültek Clarie-hez, akinek végül 2019-ben vallották be, hogy Katy vonzódik hozzá. Bár eleinte vonakodtak, mert nem akartak egy több éves barátságot veszélybe sodorni, a fiatal nő meglepően jól fogadta a hírt, mi több, örült is neki.

„Amikor Los Angelesben találkoztunk, egyből tudtuk, hogy nekünk hárman kell lennünk. Olyan, mintha eleve elrendeltetett volna. Már három éve élünk együtt, egy háztartásban az Angyalok városában” – magyarázta Claire, aki a házaspárral együtt amolyan csapatmunkaként tekint a poligámiára. Nemcsak a szeretetet, de céljaikat is megosztják egymással, mi több, még a személyiségjegyeik is hasonlóak. A hármas kapcsolat azonban nem működhetne őszinte kommunikáció nélkül, így ezt tartják a poligámia legfontosabb alappillérének. Minden döntést közösen hoznak be és az érzéseikről is őszintén vallanak egymásnak.

A legjobb, hogy sosem vagyunk egyedül. Legfeljebb akkor, amikor kifejezetten arra vágyunk.

Mivel tudják, hogy a poligámia nem egy szokványos kapcsolat, valamint a modern társadalomban nem is elfogadott, így kissé ódzkodtak attól, hogy mit szólnak majd a barátaik, illetve a családjuk. Legnagyobb meglepetésükre mindenki jól fogadta az édes hármas hírét.

„Szerencsére, amikor a szeretteink látták, hogy mennyire boldogok vagyunk együtt, nagyon támogatóak voltak és a mai napig azok. A közösségi médiában is sokan szurkolnak nekünk, habár gyűlölködő posztból is akad” – árulták el. Egyesek azzal vádolják őket, hogy csúfot űznek a házasság szentségéből, míg mások homofób üzenetekkel zaklatják a szerelmeseket, akik próbálják ignorálni a bántó kommenteket. Bevallásuk szerint szerencsésnek érzik magukat, hogy egy olyan kapcsolatban élhetnek, amelyben egyelő módon és feltétel nélkül szeretik egymást.

„Nem tudjuk irányítani, hogy az emberek miként tekintenek a kapcsolatunkra. Mindenesetre mi nyitottak vagyunk a világra és mélyen hiszünk önmagunkban és az érzéseinkben, amelyeket nyíltan felvállalunk, hogy ezzel is segítsük azokat, akik hasonlóan éreznek. Tudniuk kell, hogy nincsenek egyedül” – mondta Justin, Katy és Claire, akik a napokban 100 dollárból, vagyis 35 ezer forintból 1 millió 100 ezer fontot, mai árfolyamon 473 millió forintot nyertek a jackpoton. A 100 dolláros összeget Justintől kapták ajándékba, hogy eljátsszák azt, a hölgyek pedig milliomosokként távoztak az egyik Los Angeles-i játékteremből.

„Ez egy karmikus ajándék azért, hogy hittünk a kapcsolatukban a gyűlölködők támadásai ellenére is. Hogy felvállaltuk önmagunkat és ki mertünk állni az emberek elé, ezzel is segítve azokat, akik hasonló cipőben járnak” – fogalmazott Katy és Claire.

Íme teljes egészében a kezdőképen is látható idilli, családi fotó, amelyen még az édes hármas kiskutyája is szerepel. A felvételen a szőke hölgy Claire, aki 2019 óta a pár életének része.

Ön hogyan vélekedik a poligám kapcsolatról?

(Borítókép: Claire, Justin és Katie. Fotó: Northfoto)