Bruce Willis, Tom Hiddleston, Leonardo DiCaprio, de még Károly király is hajlandó elutazni a világ egy messzi pontjára, annak érdekében, hogy kedvenc kezelését élvezhesse. Most akár ön is kipróbálhatja, azokat a luxus wellness központokat, amelyeknek kedvenc hírességei köszönhetik frissességüket.

Placenta arckezelés a Biolite Esztétikai Klinika, Dubai

A Bioelite Esztétikai Klinika eltér a hagyományos spa kezeléseket biztosító helyektől. Ugyanis a díjnyertes intézmény 2007 óta úttörőnek számít a bőrgyógyászat, a plasztikai sebészet és az esztétikai nőgyógyászat terén.

Megbízható források szerint az a luxuskezeléseik közül a méhlepény arckezelés a legnépszerűbb, amely olyan színésznők esküdnek, mint Eva Longoria, Jennifer Lopez, vagy éppen a világhírű énekesnő, Madonna.

A kezelés során kollagénnel dúsított, placenta fehérje kivonatot használnak fel az idő előtti öregedés leküzdésére, a rugalmasság és a feszesség fokozására, a gyulladás és a bőrpír csökkentésére, valamint a bőr mélytáplálására.

Tökéletes ragyogást biztosító esztétikus arckezelés a Margy's Monte Carlo-ban a The Peninsula Spa-ban, Hong Kong

Claudia Schiffer, Tina Turner és Charlene monacói hercegnő is ezt az esztétikus arckezelést tartja a legmegbízhatóbbnak, annak érdekében, hogy bőrük telt és fiatal maradhasson. A kezelés megalkotója, a világhírű svájci szépségszakértő, Margie Lombard egyben az intézmény alapítója is.

A beavatkozás során ultrahanghullámok segítségével aktiválják a kollagén termelést a bőr legmélyebb rétegeiben, miközben gyengéden kontúrozzák az arcot és megelőzik az öregedés korai jeleit.

A HydraDerm Age Stops Here arckezelés a The Spa at Four Seasons Resort Mauiban, Hawaii

Ezen a trópusi búvóhelyen található üdülőhelyen a legkedveltebb kezelés a HydraDerm Age Stops Here. Ez egy 80 perces beavatkozásmentes plasztikai eljárás, amely során LED terápiával, mikroáramos liftinggel és hiperbár oxigénnel töltik ki az apró ráncokat az arcon. Ezáltal regenerálják a bőrt és fiatalossá teszik az arcot.

A JustLuxe forrásai szerint olyan hírességek, mint Paris Hilton, vagy éppen Jessica Alba esküdnek ennek a kezelésnek a hatékonyságára, amely egyben minden bőrápolási igényt lefed, hiszen eltávolítja az elhalt hámsejteket és újra tölti a bőr tápanyagait.

Az L. Raphael Royal C kezelés a Spa Montage Beverly Hills-ben, Kaliforniában

A Beverly Hills's Spa Montage visszatérő vendégei állítólag városi szentélynek és pihentető paradicsomnak nevezik a város egyik legforgalmasabb negyedében található klinikát. A kezelések kínálata igen széles skálán mozog, de a legkeresettebb a L. Raphael Royal C eljárás.

A Jerusalem Post értesülései szerint olyan hírességek, mint Shakira, Bruce Willis, Meg Ryan és Juliette Binoche is rendszeresen igénybe veszik a luxuskezelést, amely során oxigénnel dúsított C-vitamin és L-vitamin segítségével őrizik meg a bőr ragyogását és fiatalságát. A Raphael LEC-40 nevű szérum enyhíti a fehérjerostok károsodását és serkenti az oxigéntermelést.

A 60 perces, 890 dollárt érő kezelés Hollywood egyik legjobban őrzőt titkaként van számontartva a hírességek körében.

Abhyanga kezelés az Ananda Spa-ban, a Himalájában

Az Ananda Spa sokkal több az odalátogatók számára, mint csupán egy kikapcsolódásra és kényeztetésre megépült hely. A wellnessben gyakran megforduló Károly király, Kamilla királyné, Kate Winslet, Uma Thurman és Oprah Winfrey is, akik szerint egy igazi luxus környezetben élvezhetik a egészséges életmód elveiről alkotott legősibb holisztikus orvosi kezeléseket, terápiákat, amelyeket jógával, meditációval és spirituális gyakorlatokkal ötvöznek.

A Himalája lábánál, Észak-Indiában, egy 40 hektáros Maharaja's Palace Estate területén található központ a gyógyító kezelések széles választékát kínálja. Ennek ellenére az Abhyanga masszázs minden idők egyik kedvence.

A „négykezes masszázsként” ismert Abhyangát két terapeuta végzi, akik erősen megmasszírozzák a testet szinkronban, és hagyományos ayurvédikus olajos kezelést alkalmaznak a hidratálásra és méregtelenítésre, miközben ellazítják a legfontosabb feszültségi pontokat.

A Palace Spa az Es Saadi Gardens & Resort-ban, Marrákes

A követkető helyszín Tom Hiddleston, Leonardo DiCaprio és Kate Moss személyes kedvence. Az évszázadok óta itt lévő eukaliptusz köré épülő marrákesi Palace Spa luxuskezeléseket kínál a test és a lélek összekapcsolása, a teljes revitalizáció érdekében. Az üdülőhely nyolc hektárnyi titkos kertben található, tele banán-, olaj-és pálmafákkal, továbbá a létesítmény egy óriási gyógyfürdővel is rendelkezik, amely kifejezetten a törökfürdők jellegzetességeit viseli.

Őssejt terápia mikrotűvel a Georgia Louise Atelier-ben, Egyesült Államok

Ez egyike azoknak a kezeléseknek, amelyekről minden hollywoodi híresség imád. Jennifer Aniston, Christy Turlington, Alexander Wang, Emma Stone és Katy Perry nyilvánosan beszélt már a kezelés előnyeiről és arról, hogyan végzik ezt rendszeresen. Az arckezelés során őssejtek és peptidek kombinációját használnak, amelyeket finoman szúrnak a bőrbe egy elektromos mikrotűző pálca segítségével.

Az őssejtek serkentik a bőrsejtek cseréjét, amelyek regenerálják és ragyogóbbá teszik az arcszínt, hámlasztják és gyógyítják a stresszes bőrt. A pálca apró tűi segítenek a formula aktív összetevőit mélyen a bőrben juttatni.

Az elme, a test és a lélek összekapcsolása a Chiva-Som Health Resortban Hua Hinben, Thaiföld

A Hua Hin partjainál található Chiva-Som gyógyfürdő az 22 éve várta tárt karokkal a szépülni vágyókat, ugyanis egy ötcsillagos szentélyt építettek fel az egészségnek, a jólétnek és a vitalitásnak.

Megnyitása óta az üdülőhely kivételesen sok hűséges vendéget gyűjtött össze, mint például Serena Williams, Madonna és Kate Moss. Ebbe a világszerte ismert oázisban fizikai, mentális, érzelmi és lelki jólétre összpontosítanak. A reiki drágakövektől a csakra-kiegyensúlyozó rituálékig és az olimpikonok hipoxiás edzőkamráiig kezelések százai állnak rendelkezésre, amelyek segítik a test és a lélek összekapcsolását.

(Forrás)

(Borítókép: Bruce Willis és felesége, Emma Heming. Fotó: Getty Images)