Temérdek cikket találni a neten arról, hogy milyen különböző módokon járhatunk egy hölgy kedvében a hálószobában. A férfiakat ebből a szempontból egyszerűbbnek tartják, holott a mi esetünkben is vannak bizonyos testtájak és erogén zónák, amelyek izgatása akár egy potencianövelő erejével is felérhet. Ha úgy érzi, kedvese nem tesz meg önért mindent, alább mutatunk pár tippet, amelyeket bátran ajánlhat neki!

Bár szeretjük azt hangoztatni, hogy felvilágosult és kevésbé prűd világban élünk, sokan a mai napig képtelenek őszintén beszélni a vágyaikról, arról pedig pláne nem ejtenek szót, hogy mi az, ami zavarja őket az ágyban. Megjátszott orgazmusokkal és elütött viccekkel próbáljuk elfedni a hálószobai gondokat, így partnerünknek és magunknak sem adjuk meg az esélyt arra, hogy közösen javítsunk a teljesítményünkön. Nem véletlen a mondás, hogy „néma gyereknek anyja sem érti a szavát”, ám szerencsére az is találhat kiskaput, akinek nagyon nem akaródzik kinyitnia a száját.

Gondoljon bele, férfiként hányszor kapott egy nőtársától olyan cikkre vezető linket, amely a női gyönyörök kiaknázásáról szólt? Most mi is egy ilyen írást adunk a birtokába annyi különbséggel, hogy ezt ön továbbíthatja a hölgyeknek megmutatva nekik, hova is nyúljanak. Mi több, önnek is mankóként szolgálhat, ha még nem térképezte fel a saját erogén zónáit.

„F”-pont

Míg a nők esetében a „G”-pontot keressük, addig a férfiaknál létezik egy bizonyos „F”-pont, vagyis az úgynevezett frenulum, amely a makk és a hímvessző találkozásánál található. Az itt lévő idegek érzékenysége nagyon hasonló a csiklóéhoz, így orálisan és manuálisan izgatva is könnyen elérhető a kívánt hatás. A legjobb hatást azzal érheti el a partner, ha egyszerre kényezteti az érzékeny és kevésbé érzékeny területeket.

Prosztatamasszázs

Igen, a legtöbb férfinak ez tabutéma, hiszen sokan úgy vélik, ezzel a férfiasságukból űznének gúnyt. Ha azonban egy pillanatra elengedik a társadalmi megbélyegzésekből adódó gátlásaikat, földöntúli gyönyörben lehet részük.

A prosztata izgatása ugyanis felér azzal, mint amikor egy hölgynek rálelnek a „G”-pontjára.

A dülmirigynek is nevezett dió nagyságú nemi mirigy a végbélnyílástól pár centire, egy mutatóujj hosszúságának nagyjából háromnegyedénél helyezkedik el. Ha a közvetlen izgatása mindenképpen tabu, egy kicsit ugyan nehezebben, de úgy is elérhető a kívánt hatás, ha a here és a végbélnyílás közötti gátrészt gyengéden masszírozzák.

Belső comb

Ezzel az erogén zónával talán a legtöbb férfi maga is tisztában van. Az érzékeny belső combok mellett – amelyek nyelvvel és gyengéd érintésekkel kiválóan izgathatók – kevesen tudják, hogy a comb és a far találkozásánál lévő vonal is kifejezetten érzékeny terület tud lenni. Ha hasonlóan izgatják, mint a belső combokat, azzal biztos nem lőhetnek mellé.

Keresztcsont

A gerinc végénél, a deréktájékon található rész amolyan rejtett erogén zóna, ugyanis tele van a nemi szervekhez kapcsolódó idegvégződésekkel. Ezeknek a stimulálásával könnyen izgalomba hozhatnak minket a hölgyek, mi több, egyes tanulmányok szerint a terület gyengéd masszírozásával akár orgazmust is lehet okozni.

Herezacskó

Talán ez az egyik legnyilvánvalóbb terület az összes közül, ám fontos felhívni a figyelmet, hogy a herék érzékenysége egyénenként nagyon különböző lehet, így valakinek kifejezetten fájdalmas, ha babrálnak velük. Ugyanakkor érzékien izgatva a herezacskó hátulján található, varrathoz hasonló részt, nem várt gyönyört okozhat a partner. Ez a terület szintén tele van idegvégződésekkel, amelyeket a legjobban úgy ingerelhetnek, ha egy korty meleg tea elfogyasztása után nyelvvel haladnak végig ezen a vonalon.

(Bien)

(Borítókép: Egy pár az ágyban. Illusztráció: Getty Images)