Az ezotériában jártas emberek sokféle tulajdonságot és személyiségjegyet tulajdonítanak egy-egy csillagjegynek. Az általános jellemzőkből sok esetben a hálószobában tanúsított teljesítményre is előszeretettel következtetnek. Bár nem mondhatjuk, hogy a cikkben taglalt állítások általánosan igazak lennének, a csillagok állása – és jó néhány asztrológus – szerint a következő jegyekben születettek a legkevésbé jó szeretők.

Kos

A tüzes Kos csillagjegyűek mindaddig nagy lánggal égnek, amíg meg nem szerzik partnerüket. Éppen ezért bárkit képesek elkápráztatni, ezzel a képességükkel pedig jobbára tisztában is vannak. Miután sokan közülük úgy gondolkodnak, hogy a másik félnek van szerencséje velük, ezért az ágyban hajlamosak elkényelmesedni és azt várják, hogy kiszolgálják őket. Ha pedig vágyaik kielégülnek, azzal már kevésbé foglalkoznak, hogy partnerük is eljutott-e a csúcsra. Ha viszonzást szeretnénk egy Kostól, ügyesen kell vele bánni.

Oroszlán

Az Oroszlánról gyakran hírlik, hogy hatalmas az egója, ebből kifolyólag túlcsordul benne az önbizalom, és nem gondolja, hogy bármit is bizonyítania kellene. Alapvetően azt az elvet vallja, hogy aki neki behódol, az a legjobbat kapja. Éppen ezért, akárcsak a Kos, ennek a csillagjegynek a képviselője is sokszor lusta az ágyban. Ámde ha az egóját kikezdik, felbőszülve bizonyítani akarja szexuális rátermettségét.

Nyilas

Itt már biztosan feltűnt, hogy a lista szereplői mind tűz jegyek. Bár sokan úgy tartják, hogy pont közülük kerülnek ki a szexuálisan is „tüzes” személyek, valójában a mérhetetlen önbecsülésük miatt egyben a legrosszabb szeretők is körükből kerülnek ki. A Nyilasnak ugyan sok esetben vad és őrült dolgok járnak az eszében, vágyait szívesebben éli ki mentálisan, esetleg önmagának örömet szerezve. Képesek szex közben is messzire elkalandozni, és miközben ők fantasztikus képeket kreálnak a fejükben, partnerük csak annyit észlel, hogy hevernek az ágyban. Nehéz a Nyilast valódi testi és nem szellemi munkára fogni – írja a colore.hu.

(Borítókép: Ágyban fekvő pár. Illusztráció: Getty Images)