Gyakran elfeledkezünk arról, hogy a megfelelő parfüm kiválasztása is a megjelenés szerves részét képezi, így azt kellő körültekintéssel kell kiválasztani. Cikkünkben bemutatjuk a tavalyi év legjobb férfi illatait.

Dior Homme

François Demachy Doma parfüm sorozatához tartozik: a Homme-ban a grapefruit kifejezett citrusos jegyei találhatók meg, ezt követően a kellemes bergamott érződik, melyet a koriander és a toszkán írisz külön árnyalatai egészítenek ki. Hibátlan választás a maszol.ro MAKEUP webáruház szakértőinek gyűjtése alapján készült cikke szerint.

Dsquared2 He Wood

Az egyik legjobb férfi parfüm a tűlevelű erdők frissességével. Illatában a cédrusfák széles skáláját idézi, amit áthat a tűlevelek aromája, amely Hollandiából származik. Bátran kijelenthető, hogy megtestesíti egy skandináv férfi szenvedélyét és bátorságát.

Christian Dior Fahrenheit

Első szaglásra bár úgy tűnhet, hogy illatjegyei nem jellemzőek a férfias parfümökre, különleges karaktere mindenképpen megér egy próbát. A levendula és szerecsendió, valamint a mandarin, kamilla és citrom frissessége dominál benne, míg végül a borostyán, pacsuli és pézsma hagy markáns nyomot a használóján, ami mindenkinek az emlékezetében megmarad.

Giorgio Armani Acqua di Gioia

Az óceáni parfümök csoportjába tartozik. A tengeri frissesség mellett a lime, a mandarin és a narancs citrusos jegyei érezhetők az Acqua di Gioiában. A kompozíciót tökéletesen kiegészítik a könnyű virágos jegyek, így szinte minden férfitípusnak, és minden élethelyzetben megfelel.

Dolce & Gabbana The One For Men

A dohány édes árnyalatával fűszerezett fás illatként a Dolce & Gabbana terméke egy klasszikus csábító. Erejét és bátorságát mégis a cédrusos „utóíze” adja. Univerzális illatként a The One For Men bármilyen korosztály számára alkalmas, viselője mindennemű társaságban bókokban fog úszkálni.

Paco Rabanne Invictus Intense

Az egyik legnépszerűbb férfi parfüm közé sorolható, 2013 óta hódít a piacon, és nem véletlenül lett a hölgyek egyik kedvence. Alapja az ámbra, a tölgymoha és a pacsuli triójával jön létre. A csokor szívében jól érezhető a babérlevél és a jázmin. Érezhető még benne a szellő frissessége, valamint a fás és füves jegyek kiválósága, ezért ezt a parfümöt is az óceáni típusok közé soroljuk. 

Ön kedveli valamelyik parfümöt a listáról?

(maszol)

(Borítókép: Férfi parfümmel. Illusztráció: