Az emberi test csodálatos rendszer, tele rejtélyes pontokkal, különösen az intimitás és a fizikai közeledés terén. Sokan azonnal a legismertebb erogén zónákra, mint a nemi szervek vagy a mellbimbók gondolnak, ám a test sok más pontja is ugyanolyan gyönyört kínálhat.

Az alábbiakban olyan, férfiaknál gyakran mellőzött vagy kevésbé ismert erogén zónákat sorolunk fel, melyek a megfelelő technikával csodálatos élvezeteket okozhatnak:

Fejbőr

Ki gondolná, hogy a fejmasszázs, melyet annyian kedvelnek, a férfiak számára még intenzívebb élményt nyújt? Egy finom érintés, és borzongás járja át őket. Higgye el, ezzel az este felejthetetlenné válik!

Térdhajlat hátsó része

Meglepő lehet, de a finom csókolózás ezen a területen nem feltétlenül csiklandozó. Próbálja ki, az eredmény döbbenetes lehet!

Tarkó

„Egy távoli, de izgalmas terület a nyaki stimuláció...” – mondja Gloria Brame, a híres szexterapeuta. Puszilgatás itt garantáltan felpörgeti a partnerét.

Belső comb

Az egyik legérzékenyebb terület. Kezdetben lágy simítás, majd masszírozás, végül óvatosan húzza végig a körmét. Bár csiklandósság előfordulhat, egy kis határozottsággal elmúlhat. Mindenképpen próbálja ki!

Herezacskó

Sok idegvégződés, sok lehetőség! „Egy óvatos kézmozdulat, finom simítás vagy enyhe masszírozás lenyűgöző érzést válthat ki” – állítja a szakértő. Mindig figyeljen a partnerének reakcióit!

Szeméremszőrzet

Az köztudott, hogy a szeméremcsont nagy erogén zóna, de azt vajon tudtad, hogy a szeméremszőrzet is?  Lehet, hogy ezt a területet eddig figyelmen kívül hagyta, pedig egy kis simogatás csodákat művelhet! 

Hát alsó része

Képzelje csak el, hogy a nap végén egy gyengéd, pihentető masszázzsal lepi meg a kedvesét ezen a területen. Majd fokozatosan, alulról felfelé haladva izgalomba hozhatja őt.

Fül

Az egyik legismertebb, de gyakran mellőzött erogén zóna. A fülek tele vannak érzékeny receptorokkal. Kezdje finom simogatással és masszírozással. Garantáltan felizgatja a partnerét.

Forrás: Glamour

(Borítókép: nő suttog a férfi fülébe. Illusztráció: Getty Images)