A 41 éves walesi hercegné elképesztő formában van, amit megalapoz egészséges reggeli étkezési rutinja, amit most bárki lemásolhat.

Katalin walesi hercegné elárulta, hogy bár egész nap rengeteg egészséges ételt fogyaszt, leginkább reggeli rutinjához ragaszkodik, ami két fő részből áll.

A nap első étkezésében a királyi család tagja zabkását fogyaszt. A zaba magas magas fehérje-, szénhidrát- és rosttartalmú, ami segíti a hercegné energiaszintjének magasan tartását a nap folyamán. Emellé a Kate Middleton egy egyszerű görögdinnye salátát eszik feta sajttal, avokádóval vagy uborkával.

A reggeli után néhány órával a hercegnő megiszik egy egészséges smoothiet is, ami a Hello! magazin szerint tápanyagban gazdag élelmiszerekből, többek között kelkáposztából, spenótból és spirulinából áll. Ez a sok összetevőből álló ital szintén magas fehérjetartalmú és bőséges vitamin forrást jelent.

Ha ezen a reggelin felül valamit még nassolna a hercegné, akkor a goji bogyókhoz, friss gyümölcsökhöz és zöldségekhez fordul, amelyek nem mellesleg segítik az egészséges hajnövekedést is.

Az egészséges étrend természetesen nem lenne elegendő ahhoz, hogy megtartsa tökéletes alakját, így rendszeresen sportol is Katalin hercegné. Gyakran fut, de eljár spinning és jóga edzésekre is, sőt súlyzós edzéseket és HIIT (nagy intenzitású intervallum edzés) gyakorlatokat is végez. Már gyerekkorában is rajongott a mozgásért, fiatalon ő volt az iskolájának női gyeplabdacsapatának kapitánya és a sport iránti rajongása azóta is megmaradt.

(Hello!)

(Borítókép: Katalin hercegné. Fotó: GettyImages)