Az 54 éves színész már öt filmben formálta meg Scott Langet, azaz a Hangya karakterét, de komoly áldozatokkal járt, hogy tartani tudja az alakját.

Az Off Menu podcastjében szerepelt vendégként Paul Rudd, aki öt Marvel-filmben játszotta már el a Hangya szerepét. A színész elmesélte, hogy milyen szigorú diétát kellett követnie ahhoz, hogy formába kerüljön a filmre.

Az első Hangya filmre kellett edzenem, de mellette nagyon szigorú diétán is voltam, így az edzések után a jutalmam csak egy ásványvíz volt

– emlékezett vissza Paul Rudd.

„Annyira borzalmas volt a diéta, hogy úgy voltam vele, hogy rendben, most már iszom egy kis szénsavas vizet, mert megérdemlem. Nagyszerű érzés volt. Igaz nem volt ízesítve, mert hát azért nem akartam teljesen megőrülni” – tette hozzá a színész.

Rudd azt is elárulta, hogy mind az öt film előtt és alatt ugyanazt a diétát követte.

Ha egyszer benne vagy, akkor már nem olyan nehéz

– mondta és megjegyezte, hogy út nem zavarja, hogy „nagyon unalmas ételeket eszik, minden alkalommal, újra és újra”, mivel ezeknek következtében „rengeteg energiája” van.

Paul Ruddot arról is kérdezték, hogy miképpen értékeli saját edzését és diétáját más szuperhősöket megformáló színészek és színésznőkéhez képest.

Keményebben edzettem, mint bárki más. Jobban is étkeztem, mint bárki más. Mégis rosszabbul néztem ki, mint a többiek

– mesélte el és úgy látja, hogy ő nem azért küzdött, hogy remekül nézzen ki, mint a többi sztár, hanem azért, hogy ne nézzen ki rosszul a kamerák előtt.

(Off Menu)

(Borítókép: Paul Rudd. Fotó: GettyImages)