A Doktor Szöszi Oscar-díjas sztárja szeret havat enni, a kommentelők pedig az egészségéért aggódnak: „A sárga havat azért ne edd meg”.

Igen, jól olvasta. A dollármilliomos színésznő feltöltött egy videót a TikTok-oldalára, amin bemutatja, hogy készíti el a „Chococinno” fantázianévre keresztelt italát, ami az egyik kedvenc téli itala. A recept elég egyszerű: egy kis hó a kertből, egy cold brew technikával elkészített kávé, csokoládé és sós karamellás szirup.

@reesewitherspoon

Snow days were made for Chococinnos ❄️☕️

♬ Let's go - Official Sound Studio

Nem hangzik jól?

A színésznő rajongói szerint sem. Nyilván rengeteg komment érkezett a „sárga hóval” kapcsolatban, azonban néhány kommentelő arra is felhívta a figyelmet, hogy a tisztának tűnő hó is rejteget veszélyeket.

„Szeretlek Reese, de egy személyes történetet el kell mesélnem. Minnesotában nőttem fel, ahol rengeteg hó van, ezért a tanáraink rendszeresen megolvasztották a havat, hogy megmutassák, mennyire piszkos. Ezzel szerették volna felhívni a gyerekek figyelmét arra, hogy nem ajánlatos megenni” – írta az egyik kommentelő, akit alátámaszt a következő videó is:

Én vagyok az egyetlen, akit aggaszt, hogy a kocsijáról kanalazta le a havat?

– fogalmazott egy másik kommentelő, amire reagált a színésznő is, igaz válasza nem túl megnyugtató, mivel kijavította a kommentelőt, hogy nem egy autóról, hanem egy grillről kanalazta le a havat.

(Borítókép: Reese Witherspoon. Fotó: GettyImages)