A nemi életünket számos módon felpezsdíthetjük, azonban jó néhány megoldáshoz elengedhetetlen, hogy mélyen a zsebünkbe nyúljunk. Létezik ugyanakkor egy trükk, amelynek megfogadásával ingyen felpörgethetjük az intim alkalmakat.

Különböző játékszerek, felnőttfilmek, szerepjátékok, sőt swinger klubok is segíthetnek minket abban, hogy feldobjuk egy kicsit a nemi életünket, ugyanakkor egy jelentéktelennek tűnő, ám annál hatásosabb módszer elsajátításával igazán intim pillanatokat élhetünk meg a párunkkal az ágyban. A trükk lényege, hogy elkezdünk egy kicsit befelé figyelni és teljesen összhangba kerülünk a partnerünkkel, ennek következtében pedig olyan együttlétben lehet részünk, amilyenben még soha azelőtt. A   femcafé   cikke szerint ahhoz,

hogy teljesen át tudjunk lényegülni, légzéstrükköket kell alkalmaznunk, pontosabban a párunkkal szinkronban kell lélegeznünk az aktus során.

Érdemes eközben magát a légzésünket is megfigyelni: ha nem túl szabályos, vagy a másik megpróbálja visszafogni magát, akkor tanácsos mélyebb levegőket venni és lelassulva egymásra hangolódni. Segíthet, ha eközben egymás szemébe nézünk, ha pedig megtaláljuk a közös ritmust, az együttlét sokkal élvezetesebb lesz.

(Borítókép: Pár az ágyban. Illusztráció: Getty Images)