• Címlap
  • slash Magasélet
  • slash Celeb
  • slash Outfit
  • slash Enter
  • slash Perfekt
  • slash Check-out
  • slash iFaktor

  • send
  • like
  • GettyImages-1451454006
    Perfekt

    A legújabb konyhai trükk, amit minden pizzarajongónak ismernie kell: így lesz a pizza másnap is friss

    Szerző Neve

    Ring Tamás

    person-add Követés
    2024.04.13. 11:57
    facebook messenger pinterest
    Ha Ön is azon milliók egyike, akik nem képesek egyszerre felfalni egy egész pizzát, és másnap csalódottan tapasztalta, hogy a mikróba téve már egyáltalán nem olyan finom, mint frissen, akkor figyeljen! Itt van egy zseniális módszer, amivel a másnapos pizza épp olyan friss és ropogós lesz, mint a sütőből kivéve!
    Ha Ön is azon milliók egyike, akik nem képesek egyszerre felfalni egy egész pizzát, és másnap csalódottan tapasztalta, hogy a mikróba téve már egyáltalán nem olyan finom, mint frissen, akkor figyeljen! Itt van egy zseniális módszer, amivel a másnapos pizza épp olyan friss és ropogós lesz, mint a sütőből kivéve! Fotó: Yana Iskayeva / Getty Images Hungary
    A titok nyitja egy rendkívül egyszerű, de annál hatékonyabb trükk, ami mindössze pár percet vesz igénybe, és egyetlen konyhai eszközt igényel, amely valószínűleg már a konyhájában is megtalálható
    A titok nyitja egy rendkívül egyszerű, de annál hatékonyabb trükk, ami mindössze pár percet vesz igénybe, és egyetlen konyhai eszközt igényel, amely valószínűleg már a konyhájában is megtalálható. Leleplezzük tehát: a trükk nem más, mint a gofrisütő használata! Fotó: GraphicaArtis / Getty Images Hungary
    Amikor felmelegítésről van szó, sokan automatikusan a mikrohullámú sütőhöz nyúlnak, azonban ez a módszer gyakran hagy kívánnivalót maga után
    Amikor felmelegítésről van szó, sokan automatikusan a mikrohullámú sütőhöz nyúlnak, azonban ez a módszer gyakran hagy kívánnivalót maga után. A gofrisütő viszont kiválóan alkalmas arra, hogy a pizzaszeleteket úgy melegítse újra, hogy azok megőrizzék frissességüket és ropogósságukat. A sütőben a pizza úgy lesz melegítve, mintha egy szendvics lenne, ami garantálja a kívánt eredményt. Fotó: d3sign / Getty Images Hungary
    Egyszerűen csak hajtsa félbe a pizzaszeletet, hogy a feltét ne ragadjon bele a sütőbe, és ha szükséges, tegyen hozzá extra feltéteket a még gazdagabb ízélmény érdekében
    Egyszerűen csak hajtsa félbe a pizzaszeletet, hogy a feltét ne ragadjon bele a sütőbe, és ha szükséges, tegyen hozzá extra feltéteket a még gazdagabb ízélmény érdekében. A pizza-gofri garantáltan nagy sikert arat majd, így biztosak vagyunk benne, hogy ezentúl Ön sem fogja a mikrót használni a megmaradt pizzaszeletek melegítésére! Fotó: d3sign / Getty Images Hungary
    Próbálja ki Ön is ezt a módszert, és mondjon búcsút a mikró által kiszárított, gumiszerű pizzának! Ha egyszer megkóstolja így a pizzát, soha többé nem fogja másképp csinálni!
    Próbálja ki Ön is ezt a módszert, és mondjon búcsút a mikró által kiszárított, gumiszerű pizzának! Ha egyszer megkóstolja így a pizzát, soha többé nem fogja másképp csinálni! Fotó: Sally Anscombe / Getty Images Hungary

    Kapcsolódó

      • TV2Play
      Rendkívüli hír: Sydney élő adásban jelentette be, hogy babát vár!

      Rendkívüli hír: Sydney élő adásban jelentette be, hogy babát vár!

      • TV2Play
      Brasch Bence összezavarodott: Nem értette mi történt az értékelés alatt

      Brasch Bence összezavarodott: Nem értette mi történt az értékelés alatt

      • TV2Play
      Elképesztő: Brasch Bencének teljesen más volt a hangja 16 évvel ezelőtt

      Elképesztő: Brasch Bencének teljesen más volt a hangja 16 évvel ezelőtt

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Süti szabályzat
  • RSS
  • Márkabiztonság
  • DSA
  • Közösségi média moderációs elvek
  • Süti beállítások
  • © 1999-2025 Index.hu Zrt.

      A galéria indításához kattintson a képre.

      A legújabb konyhai trükk, amit minden pizzarajongónak ismernie kell: így lesz a pizza másnap is friss

      Szerző Neve

      Ring Tamás

      person-add Követés
      2024.04.13. 11:57