A 46 éves Faye Roberts azt állítja, hogy a hipnoterápia kulcsszerepet játszott abban, hogy legyőzze a mellrákot, mivel képes volt elképzelni, hogy a kemoterápia megöli a rákos sejteket.

Faye Roberts 2023 márciusában, zuhanyzás közben vett észre egy csomót a jobb melle alatt. Egy héten belül ultrahangon és biopszián is átesett, az orvosok pedig harmadik stádiumú mellrákot állapítottak meg, amely a teljes mellkasra átterjedt. A diagnózis után Roberts rögtön megkezdte az öt hónapig tartó kemoterápiás kezelést. Ezt követően 2023 novemberében egy műtéten esett át, amely során eltávolították a mellében lévő rákos szöveteket.

Egy hónappal később a 46 éves nő újabb műtétre szorult, miután kiderült, hogy a rák a hónalji nyirokcsomókra is átterjedt, melyeket ezután eltávolítottak. 2024 februárjában, miután befejezte az utolsó, huszadik sugárterápiás kezelését, Roberts örömmel kongatta meg a kórházban azt a különleges csengőt, amelyet a kezelési folyamat végén használnak.

Ez a csengőszó szimbolizálja a kezelések befejezését és a gyógyulás kezdetét, ami azt jelenti, hogy hivatalosan is rákmentes lett.

Faye Roberts elárulta, hogy a diagnózis után és a kezelések idején hipnoterápiát alkalmazott, ami segített neki jobban kezelni a helyzetet.

Hipnózisban írtam meg a saját forgatókönyvemet. Elképzeltem, hogy a kemoterápiás szerek elpusztítják a rákos sejteket.

Ez nagymértékben segített javítani a mentális állapotomon" – mondta a nő. Hozzátette: a hipnoterápia nemcsak abban segített neki, hogy mentálisan jobban érezze magát a kezelések alatt, hanem abban is, hogy aktívan részt vegyen saját gyógyulási folyamatában. „A hipnózis segített nekem, hogy erős maradjak, fókuszált és pozitív, miközben a testem harcolt a rákkal” – mondta.

Ön szerint valóban a hipnoterápia segítette Faye gyógyulását? Szavazzon és ossza meg véleményét!

(Borítókép: Faye Roberts, aki hipnoterápia segítségével gyógyította magát. Fotó: Northfoto)