A nőknek több mint a kétharmada, míg a férfiaknak mindössze csak a negyede színlel orgazmust az ágyban egy felmérés szerint. Cikkünkben eláruljuk, hogy egy szakértő szerint hogyan állapíthatjuk meg egy hölgyről, ha csak színleli a gyönyört.

Egyszerűbben leleplezhetjük az orgazmust színlelő nőket, mint hinnénk: egy szexuális szakértő,  Katie Flowers elárulta, hogy mely jelek a legárulkodóbbak ilyen esetben.

Ne becsüld alá az intuíciód erejét!

Ha valami nem stimmel, akkor az valószínűleg tényleg nem stimmel. Bízz az ösztöneidben, hogy a valódi örömök felé tereljenek" – hívta fel a figyelmet Flowers.

A szakértő szerint a nyögések és sikolyok ugyan könnyen színlelhetők, de az olyan testi változások, mint a kipirosodott arcbőr és az öröm más, finomabb jelei, már nem.

Ha ezeknek a hiányát tapasztaljuk, akkor feltehetőleg partnerünk színleli az orgazmust. Ha ez így van, az sem jelenti a világ végét.

„Az igazi intimitás a kapcsolatról szól, nem a teljesítményről. Koncentrálj a partnereddel való mélyebb kapcsolat kiépítésére és a közös élmény kiélésére. A tudás hatalom, és az emberi szexualitás összetettségének megértése segíthet abban, hogy magabiztosabb legyél az ágyban” – fogalmazta meg tanácsait Katie Flowers.

( LADBible )

(Borítókép: Orgazmust átélő nő. Illusztráció: Getty Images)