Edit, a háromgyerekes édesanya úgy érzi, újra önálló nő lehet, köszönhetően a Szépség Guru című műsornak, amelyben Jákob Zoltán és csapata újra megmutatta, hogyan kell a legjobbat kihozni valakiből.

Jákob Zoltán ismét elképesztő átalakítással rukkolt elő legújabb YouTube-műsorában, a Szépség Guruban. Ezúttal Edit volt a szerencsés alany, aki már évek óta nem érezte jól magát a bőrében. A 38 éves, háromgyerekes édesanyának a divattól távol töltött évek után fogalma sem volt, hogyan öltözködjön úgy, hogy újra nőiesnek érezhesse magát. 

Jákob Zoltán és szakértői csapata odafigyeléssel és egyedi tanácsokkal vette kezelésbe Editet  és az önbizalmát. Nemcsak az öltözködésén változtattak, hanem a testi és lelki megújulásában is segítették. 

Sok nő küzd hasonló önbizalomhiányokkal, mint te, de ebből most ki fogsz jönni!

– bátorította Editet Jákob Zoltán.

A változás nem maradt el, az édesanya pedig új ruhával, frizurával, sminktanácsokkal és lélekemelő bátorításokkal gazdagodott, jóformán mindennel, ami szükséges volt ahhoz, hogy a tükörbe nézve újra magabiztos nőként tekintsen önmagára. A műsor zárásaként Edit könnyek között fogadta a csapat búcsúszavait, melyekkel erőt és biztatást kapott az új kezdethez.

„Hihetetlenül profi és kedves emberek vettek körül, akik segítettek abban, hogy újra felfedezzem magamban a nőt, akit valahol elvesztettem. Már várom, hogy újra önállóan léphessek tovább az életben” – mondta Edit.

Jákob Zoltán és a Szépség Guru csapata ismét bebizonyította, hogy néhány jól irányzott tanáccsal és sok szeretettel valódi csodákra képesek. Edit története csak egy a sok közül, de minden egyes átalakulás új reményt és új kezdetet jelent azok számára, akik részt vesznek ebben a különleges műsorban.

(Borítókép: Jákob Zoltán és a Szépség Guru csapata. Fotó: YouTube)