Egy egészségőrült házaspár szerint bárki elérheti a 150 éves kort, ha követi ezt az elképesztő módszert.

Az „egészségtudatos” életmód rajongói, Kayla Barnes-Lentz és férje, Warren Lentz mindent megtesznek annak érdekében, hogy jóval túlszárnyalják az átlagos emberi életkort. A clevelandi házaspár ugyanis arra törekszik, hogy akár 150 évig is éljenek!

A 33 éves Kayla, aki a LYV the Wellness Space nevű hosszú életet biztosító klinika társtulajdonosa, napi rutinját is megosztotta követőivel. A LaDbibe forrása szerint az egészségtudatos szakértő szigorú szabályokat követ mindennapjaiban, amit férjével közösen végeznek.

Az a célunk, hogy optimalizáljuk az elménket és a testünket, amennyire csak lehetséges

– magyarázza Kayla. Ehhez reggelente impulzusos elektromágneses térterápiával indítanak, amit egy klinikai minőségű eszközzel végeznek. Mindezt persze nem otthon, hanem egy speciális rendelőben.

Miután ezzel végeztek, a pár rendszeresen sétál a napfényben, és edzéssel frissíti fel magát. Az étkezéseiket is komolyan veszik: csakis bio házi készítésű ételeket fogyasztanak. Egy ilyen reggeli és ebéd után már csak egy frissítő hideg vizes fürdőzés következhet – bár nem mindenki vállalná be ezt minden nap.

Ezután egy hiperbár oxigénkamrába vonulnak, ami a sejtjeik állapotát hivatott helyreállítani és fiatalon tartani őket. Bár ez a módszer furcsának hangzik, a házaspár szerint ez az egészség megőrzésének egyik legjobb módja.

És a napnak még koránt sincs vége! Este 9-kor ugyanis már közösen szaunáznak – igen, lefekvés előtt.

Kayla az Instagram-oldalán mesélt arról, hogy mindez a felkészülés része az anyaságra is, hiszen már évek óta azon dolgozik, hogy testét tökéletes állapotba hozza. A jövőbeli gyereknevelési terveik is különlegesek:

Arra fogunk koncentrálni, hogy minél kevesebb időt töltsenek el a képernyő előtt, és minél többet legyenek a szabadban

– árulta el a LaDbibe-nak.

„Izgatottan várom, hogy megtaníthassam nekik, milyen erőt és szépséget rejt a természet, és hogy az egészséges étkezés mennyire fontos. Az a célunk, hogy képesek legyenek önállóan döntéseket hozni, és a példánkon keresztül tanuljanak.”

A pár rutinja szigorúnak tűnhet, de számukra ez az, ami a hosszú és egészséges életet biztosítja. Ki tudja, talán egyszer ők lesznek az első házaspár, akik elérik a 150 éves kort!

(Borítókép: Kayla Barnes-Lentz. Fotó: Youtube)