Egy lakodalomban manapság már mindent videóznak, úgyhogy ha valami rosszul sül el, arról is tuti lesz felvétel. Aztán ha a násznép elég tapintatlan, akkor fogja, és feltölti a videót a netre, hadd kasszírozza a nézőszámot az ifjú pár kárára. A fenti videó például a héten kapott nyilvánosságot, ezt látva azt jegyzi meg az ember az életre, hogy a karbanvivés bár nagyon romantikus, egyben balesetveszélyes is. Esküvőkön pedig a balesetveszélyes dolgokat kerülni kell. De nem a fenti az egyetlen menyasszony, akinek a pofáraesését az utóbbi napokban megörökítették, alább mutatunk még két videót.

Régi lakodalmi hagyomány a torta, illetve hogy azt az ifjú pár vágja fel, és egymást etetik meg vele. Vicces lakodalmi hagyomány, hogy ilyenkor a menyasszony-vőlegény nem egymás szájába adja a falatot, hanem szétkenik azt a másik arcán, wáháhá. Kár, hogy az így kialakult vicces dulakodásban a menyasszony húzta a rövidebbet. Sokkal rövidebbet. Alább pedig egy kínai jelenet látható, őszintén szólva nem vagyunk benne biztosak, hogy nem megrendezett-eljátszott hisztiről van szó, de az ötlet van annyira jó, hogy még így is megéri. A videó elvileg egy esküvő előtti fotózáson készült, amire a menyasszony kicsit kreatívkodott a sminkkel. Pontosabban: öregasszonynak festette át magát, azért, hogy próbára tegye újdonsült férjét, valóban szeretni fogja-e akkor is, amikor már nem ifjú és hamvas. Ne izguljon, ha nem tud kínaiul, a férj reakciója egyértelműen kiderül anélkül is, hogy értené a nyelvet.

Ha ennyi nem volt elég, és miért lett volna, akkor kattintson vissza ezekhez a klasszikus lakodalmas katasztrófavideókhoz!