Ön látott már gyűjteményt olyan videókból, amikben nők azt hozzák a pasijuk tudomására, hogy terhesek? Reméljük, még nem, mert mára egy ilyen összeállítást készítettünk. Bár az se baj, ha igen, mert a fenti videó például nagyon vicces és elég új, szóval remélhetőleg nem látta még és élvezni fogja – mi a Jezebelen találtuk, nekünk is tetszett.

Van egy olyan embertípus, aki mindent dokumentál az életében, és van egy olyan típus is, aki mindent dokumentál és megoszt. Na az ilyen videókat az utóbbi kategóriába tartozó nők csinálják, akik ráadásul nem szimplán leülnek és megmondták a barátjuknak/férjüknek, hogy terhesek, hanem valami meglepetést is kieszelnek az egészhez. A poszt tetején lévő videón például egy dobozban egy üdvözletet és egy pár babacipőt ad át a nő a férfinak, akinek persze leesik az álla, és káromkodik is egy jó nagyot. De mutatunk még ilyet, van rendesen!

Na jó, itt még nagyjából ugyanaz az ötlet: a férfi egy dobozt kap, van benne egy papírlap, amit gyakorlatilag meg se néz, alatta pedig egy babaruha. A reakcióért érdemes megnézni ezt is. Viszont bonyolított a dolgon az alábbi nő. Kicsit vontatottnak tűnik a videó eleje, de érdemes rákattintani, csak a klip alatt lőjük le a poént.

Szóval a hölgy fogta a pozitív terhességi tesztjét, betette a hűtőbe, aztán megkérte a férjét, hogy vegyen onnan ki valamit (ami nem is volt ott). A férj erre persze kipakolja a fél hűtőt, és közben észre kellett volna vennie, hogy egy terhességi tesztet is elővesz, de nem veszi észre, mert ilyenek a férjek, satöbbi satöbbi satöbbi. De kis noszogatás után csak leesik a tantusz – és pontosan ugyanilyen lassan fogja fel az alábbi apuka is, hogy mi a helyzet.

Volt már ilyen helyzetben?

Ha nincs is róla videó, azért szavakban elmesélheti nekünk, az ön családjában hogyan tudta meg a férfi a nagy hírt! Ha van kedve, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Itt a nő a kislánynak vett egy olyan pólót, amire az van írva (kb.), hogy „testvérem lesz”. A kislányt odaküldi az apukához, hogy mutassa meg a trikóját, odamegy, megmutatja, de az apuka csak viszonylag sokadikra olvassa el igazából, hogy mi is van odaírva. Mondjuk az ő esetében a reakció pont azért érdekes, mert elég rezzenéstelen arccal veszi tudomásul, hogy érkezik a következő gyerek. Ötödiknek pedig jöjjön még egy dobozos, de ez a videó tényleg nagyon megható, mivel ez a pár már 6 éve próbálkozott, és semmilyen beavatkozás nem járt sikerrel. Aztán egyszercsak mégis pozitív lett a teszt...

Na és tudja, hogy mi következik ezeknek a dokumentálós-megosztós nőknek az életében nemsokára? Hát természetesen a baba nemének kiderülése alkalmából rendezett parti és az arról készült videó!

Kommentálná? A Facebookon tegye!