Jó rég volt utoljára hülyeesküvős posztunk, de most újra összejött három olyan lakodalom, ami valamilyen szempontból túlmegy a normalitás keretein. Egy brit pár például, Darren és Katherine Yates úgy döntött, hogy nem mondják el senkinek, hogy összeházasodnak, és úgy hívják meg a násznépet az esküvőre. Azt ne tőlünk kérdezzék, hogy ennek mi az értelme, mert mi csak a módját tudjuk az akció kivitelezésének, a célját nem.

Yatesék Birminghamban élnek, és azt találták ki, hogy beadják mindenkinek, hogy a 40 éves vőlegény kapott egy pici szerepet egy hollywoodi filmben. Hogy meggyőzőbb legyen a sztori, csináltak posztereket, bemutató-előzetest, plusz díszmeghívókat is a premierre. Ez utóbbiakat postázták annak a 100 embernek, akiket kiválasztottak, így mindenki úgy jött el, hogy azt hitték, Yatest látják majd a mozivásznon.

A nemlétező Match Made in Heaven (kb. A mennyekben köttetett) című film helyett azonban, ha jól látjuk a fenti képeken, az Aladdin című Disney-rajzfilm ment a vásznon, de ami még érdekesebb: megjelent egy közjegyző és a 34 éves menyasszony is, és az ifjú pár hivatalosan és érvényesen kimondta az igent. A nézők meg nagyon meg voltak rökönyödve, wáháhá.

A második pár kínai és nudista, és pont ugyanoda mentek el hülyeesküvőzni Hunan tartományban, mint ahova a nudista breaktáncos is elzarándokolt fényképezkedni. Róluk fotókat a fenti videóban vagy a Daily Mailnél láthat, a két fiatal neve Cai Yuan és Hsin Han, életkoruk 31 és 29 év. A meztelenkedésen kívül még egy dolgot szeretnek ők nagyon: az Avatar című filmet. Úgyhogy be is pingálták magukat kékre esküvőjük alkalmából, ha önmagában a pucérkodás nem lenne elég ciki.

A harmadik hülyeesküvő pedig amerikai. Az USA-ban a vőfélynek megfelelő személyből több is lehet, vagy ezeket a fiatalembereket tekinthetjük a koszorúslányok férfi megfelelőinek. Hogy mi szükség van férfi koszorúslányokra egy lakodalomban? Hát mi, természetesen az, hogy segíték a vőlegényt abban, hogy a menyasszony számára előadjon egy ütős koreográfiát!