Filmbe illő történetet osztott meg velünk egyik olvasónk, akit nevezzünk most Klaudiának. Igen, a sztori kicsit hasonlít az Igazából szerelem egyik jelenetére, csak itt a főszereplő feleség másképp reagálta le a férj hűtlenségét, ami pont karácsony este derült ki. Történt már önnel is hasonló a szeretet ünnepe alatt? Kérjük, írja meg a Randiblog email-címére!

Ötödik éve voltunk együtt a férjemmel, és egyetlen jele sem volt annak, hogy bármilyen gond lenne a kapcsolatunkban. Még így utólag visszagondolva sem. Kedves és türelmes volt velem, a szex is rendben volt, igaz, nagyon sokat dolgozott és volt, hogy csak hajnalban jött haza, de ez rendszeres volt már akkor is, amikor megismerkedtünk - így nem gyanakodtam, hogy esetleg szeretőt tart. 

Karácsony előtt két héttel találtam meg a számlát egy 39 ezer forintos nyakláncról. Hatalmasat dobbant a szívem, egyrészt nagyon örültem, hogy majd ilyennel fog meglepni a férjem, másrészt sajnáltam is, hogy ez így derült ki, és vége a meglepetésnek. Egy szót sem szóltam neki persze, és amikor szenteste átnyújtotta a díszdobozt, fel voltam arra készülve, hogy nagy meglepetést szimuláljak. Hát, volt is meglepetés, a dobozban ugyanis nem nyaklánc volt, hanem egy méregdrága, gravírozott toll. 

Kezdett összeállni a kép. Rosszul lettem, remegni kezdtem, nem bírtam állva maradni. Férjem aggódva rohant egy pohár vízért, én pedig percekig nem bírtam megszólalni: át kellett gondolnom, hogy ebben a helyzetben mit lehet mondani, mit lehet tenni. Végül elmeséltem a férjemnek, hogy megtaláltam a számlát. Zavartan nevetni kezdett, de nem volt őszinte a kacaj. Ismertem már. Aztán előállt egy olyan dumával, hogy a munkatársa lepte meg a csaját, együtt mentek el vásárolni és hogy a nő ne találja meg a számlát, nála hagyta. Ám amikor a kezébe nyomtam a telefont, hogy akkor azonnal hívja fel azt a bizonyos munkatársát, kikérte magának. Hogy ő nem csinál bohócot magából, mit képzelek én, egyébként is, hová tűnt a kapcsolatunkból a bizalom. 

Akkor már száz százalékosan biztos voltam abban, hogy megcsal, és hogy valahol él egy nő, akinek a férjem karácsonyra egy 39 ezer forintos nyakláncot vásárolt. Teljesen higgadtan állítottam választás elé: vagy összecsomagol és elhúz a francba, aztán magyarázkodhat mindenkinek, engem pedig örökre elfelejthet, vagy pedig most azonnal fogja magát, elmegy a szeretőjéhez, visszakéri a nyakláncot, és akkor hajlandó vagyok szemet hunyni a dolgok felett. 

Talán sejtitek, melyik verziót választotta. 10 percen belül az autójában ült és Budapestről 60 kilométert tett meg, hogy visszakérje az ajándékot a nőjétől. Nem tudom, hogyan rendezte el a dolgot, azt sem tudom, ki volt a csaj, mikor jöttek össze és szakítottak-e utána. Nem vagyok mazochista, hogy ezeket kikérdezzem. Abban reménykedem, hogy ez jó lecke volt neki, és ha legközelebb megcsal, legalább jól titkolja és nem bukik le ilyen hülyeséggel."

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!