Szilárda levelét mintha én írtam volna, teljesen ugyanez nálunk is a helyzet, egyedül a dátum nem stimmel; mi csak másfél éve vagyunk együtt” − Oscar Wilde egyszer azt szellemeskedte, hogy szerinte a házassághoz a megfelelő alap egy közös félreértés. Hát a mai levél, amit Ruzsinkától kaptunk, rácáfolni látszik erre. A kölcsönös félreértés megvolt, méghozzá egymás szexuális előéletéről, a dologból azonban a dolgok jelenlegi állása szerint biztosan nem lesz házasság. A részleteket alább olvashatja, de előbb még szólunk, hogy ha írni akar, azt is megteheti, a Randiblog email-címén várjuk az ön levelét is!

Mikor találkoztunk, én éppen egy rossz kapcsolatban voltam, melyből nagyon nehezen tudtam kimászni. Innen indult az egész szartenger.

Rengeteget kérdezett rólam, de magáról mindig csak vetített. Soha nem mondott ki konkrétan magáról semmit, célozgatott dolgokra, amikből én (és mindenki más) arra következtettem, hogy nagy csajozógép. Nem ellenkezett ellene, tehát meghagyott ebben a tudatban. Én meg ugye ennek hatására szintén meséltem az előéletemről. Aztán kiderült, hogy nem is olyan ember, mint amilyennek eladta magát, alig volt pár csaja, és szépen lassan kezdett átmenni vádaskodásba, hogy én mekkora kurva vagyok ennyi pasival magam mögött és társai. Folyamatosan azzal jött, hogy nem élte ki magát, mennyi mindent elszalasztott... A napi szinten telefonátnézés, netes előzmények részletes kiértékelése, munkahelyen keresés, hogy tényleg benn vagyok-e, mindennapi rutinnak számít.

Többek között emiatt is egyáltalán nincs kedvem vele szexelni. A vágy megvan, csak amint ránézek, rögtön eszembe jut a sok szarsága.

A másik fele meg, hogy ő egyfolytában szexelni akar, minden le van ejtve, csak ő szexelhessen. Nem veszi figyelembe, hogy nekem munkahelyem van, otthon főznöm kell, takarítani sem ártana, és így, hogy nem segít semmiben, azért ez elég sok időt elvesz, és igen, elfáradok.

Úgyhogy teljesen átérzem Szilárda helyzetét, borzalmas.

Remélem, ő ki tud lépni belőle, én még egy ideig gyötrődök, adok egy utolsó esélyt a dolognak.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.