Olvastam Témisz levelét és kellemetlen társkeresős élményeim nekem is vannak, ami azt illeti, nem is egy” − ezzel a bevezetővel kaptunk levelet valakitől, és már ennyiből rögtön tudtuk, hogy ez egy szuper levél lesz. És tényleg az lett, alább olvasható! Ezúton is köszönjük Genovévának, hogy beküldte rémálomba fordult randijainak történetét! (A beküldő igazi neve persze nem Genovéva.) Olvassa el, hogyan járt Genovéva összesen 5 pasival, az egyes afféroknak még címet is adott! Aztán ha van kedve, írja meg nekünk ön is legrosszabb randija történetét a Randiblog email-címére!

Most 28 vagyok és kb. 2 évet próbálkoztam társkeresőn párt találni... Na ja. Mindig friss és a valóságnak megfelelő képet használtam pechemre. Első sztorim:

1. Megalúzer

Már nem is tudom, melyik oldalon találtam ezt a díszpintyet, de a lényeg az, egy napon rám írt egy barna szemű, barna hajú srác, egész helyesnek tűnt a képen... Nem szoktam hónapokig levelezni senkivel, ha szimpi kép alapján, 1 héten belül találkát szerveztem a belvárosba, hogy egy kávé vagy süti mellett beszélgessünk vagy csak séta közben ismerjük meg egymást. Lovagommal is oda terveztem a találkát, várom, egy kicsit késik.

Egyszercsak a túlsó oldalról egy csúnyácska gülüszemű búzaszőke hajú, zöld szemű srác köszön rám. Én meg, azt se tudtam ki a fene lehet ez... Rá is kérdeztem, te véletlen nem más fényképét használtad a társkeresőn, azt mondja pofátlanul, de. Megkérdeztem tőle szerinte ez korrekt-e, na erre nem mondott semmit. Én hülye, gondoltam, ha már bebumliztam a belvárosba, akkor legalább sétáljunk vagy igyunk egy kávét. Elbeszélgettünk, de kiderült a beszélgetés alatt is, nincs egyforma érdeklődési körünk. Így egyet sétáltunk még és soha többet nem is láttam.

2. Majdnem jó volt

No a második szerencse csomagot egy ráadásul fizetős társkeresőn szedtem össze. Itt már volt közös téma fél évig tartott a dolog, már a családnak is bemutatott. De ha az intimitásra került a sor, nos semmit se tudott velem kezdeni, se én vele. Próbáltam vele megbeszélni a dolgot, de csak könnybe lábadt a szeme. Sajnáltam szegényt, de kiadtam az útját fél év után, ha impotens az ember, talán ezt már le kéne tudni tisztázni.

3. Mr Hiú

Na ezzel a lúzerrel csak egy randim volt, és totál kerestem a kandi kamerát... A csávó végig azzal volt elfoglalva, hogy mennyit fogyott az elmúlt fél évben. A f...omat se érdekelte, fél éve azt se tudtam, hogy a világon van... Hogy most milyen zsíros a bőre stb... Mint egy havibajos kiskamasz. Igyekeztem minél előbb lelépni erről a randiról, felajánlotta, hogy hazavisz, na tudod, mikor ülök én be a te kocsidba. Gyorsan kimentettem magam és spuri.

4. Majd 10 éves kép

Következő Makk Marcink úgy gondolta, jó poén 10 évvel ezelőtti képet feltenni és azzal csajozni. Megérkezek a belvárosba, várok, sehol senki, gondoltam, ez felültetett. Elindulok egyszer csak egy 40-es apuka megszólít a nevemen, na ott sokkot kaptam. Vele megbeszéltem, milyen szar társkeresőzni és gyors spuri.

5. Mit is akarok

Elkezdtem levelezni egy nálam 3 évvel fiatalabb sráccal. Végre van, akinek van humora, szimpi volt. Végre, gondoltam. Taliztunk, kávéztunk, de konkrétan körbemutogatott az összes haverjának, mert véletlen arra sétáltunk, amerre a haverok tanyáztak. Ez azért kellemetlen volt, itt pár dolgon elgondolkodtam. Én már az adatlapomon is feltüntettem, hogy csak olyan írjon, aki maga is hosszú távra keres társat. Na ő mint ifjú titán külföldre készült, minden benne volt, csak egy párkapcsolat nem. Akkor minek is taliztunk?

Hát most így hirtelen ezek jutottak eszembe, jókat röhögök már csak rajtuk, de ugyanakkor szomorú is vagyok. Sokat sportolok, kondiba járok. Hol a túróba lehetne ismerkedni egy korombéli nőnek?”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.