Ha az embernek van egy csomó adóssága, de legalább vicces/extrém a sztori, ahogy felhalmozta, akkor jó ötlet a történettel és pár fotóval megkeresni a brit újságokat, akik valószínűleg adnak érte annyi pénzt, hogy legalább az első törlesztőrészlet összejöjjön belőle. A fotókon látható Peter Cousins brit, 55 éves és 250 000 amerikai dollár adóssága jött össze, ez kb. 70 millió forint. Reméljük, tényleg élvezte azt a kis szabadtéri szexet, ami miatt most fizetnie kell – azt nyilatkozta, semmit sem bánt meg.

Peter Cousins két éve élt a barátnőjével, bizonyos Dawn Reeddel Portugáliában, amikor 2013-ban kitalálták, hogy még mindig nincsenek elég távol Nagy-Britanniától, inkább elmennek egy világ körüli útra. Hónapokig utazgattak is, aztán Nevadában a sivatagban táboroztak le, ahol egy ranch konyháján kaptak állást szakácsként.

Szabadidejükben a környéken túrázgattak, ahol azt hinnénk, hogy nincs túl sok látnivaló, de szerencsére/sajnos volt: hőforrásokat fedeztek fel, egyiket a másik után. Gondoljon bele, milyen romantikus pillanat lehetett, amikor Cousins és Reed felfedeztek egy újabb ilyen hőforrást a semmi közepén, ahol aztán tényleg ki volt zárva, hogy bárki megzavarja őket! Fogták magukat, meztelenre vetkőztek és megfürödtek a termálvízben, és persze az egészre a szex tette fel a koronát. Ki mondta, hogy csak a húszéveseké a világ?

Sajnos azonban a numera után Cousins fájdalmat kezdett érezni a bal karjában, majd összeesett. Annyira távol voltak mindentől, hogy nem volt térerő sem, azért Reednek majdnem öt kilométert kellett futnia, míg végre talált valakit, akitől segítséget kérhetett. Az illető kihívta a mentőket, ők helikopterrel ki is értek két órával azután, hogy Cousins rosszul lett. Bevitték a kórházba Renóba, ahol sikerült a férfi szívét megműteni és az életét megmenteni. A következő szívrohamot azonban Cousins akkor kapta meg kis híján, amikor öt nap bennfekvés után megkérdezték, hogy van-e biztosítása. Nem volt. Erre benyújtottak neki egy számlát a 70 millió forintnak megfelelő összegről.

Mondani sem kell, Cousinsnál pont nem volt annyi, ezért adósa maradt a kórháznak. Ráadásul további kezelésekre szorult, ami miatt 2014 októberében végül vissza kellett utaznia Nagy-Britanniába. A bajokat tetézte, hogy erre barátnője is szakított vele, mert ő inkább az USA-ban maradt, de azért össze nem vesztek, továbbra is baráti a viszony köztük. Kevésbé baráti a viszony azonban valószínűleg Cousins és az amerikai kórház között, akik nyilván nagyon szeretnék már megkapni a 70 milliójukat. A férfi ezt nyilatkozta:

Még nem tudtam visszafizetni, és bár sose tudok megfeledkezni róla, azért nem bántam meg semmit. Igen, mindig is nyomasztani fog, hogy ennyivel tartozom, de a szex miatt megérte. Mindig megéri.