Fent hallható az Uncover című dal, ami Svédországban pár éve gigasláger volt. Az énekesnő fiatal, gyönyörű és Zara Larssonnak hívják, a hangja nagyon hasonlít Rihannáéra, stílusa pedig Adele-ére, ami azért egy elég nyerő kombináció. Ez a dala egy titkos szerelemről szól olyan fülbemászóan, hogy az már szinte világrekord, úgyhogy most a jelek szerint Larsson lemezkiadója megpróbálja Svédországon kívül is sikerre vinni ezt a számot. A kampány részeként új videót kapott a szám a Vevón a múlt héten, ez látható fent.

Nagyon vicces a kommenteket megnézni a klip alatt a Youtube-on, ugyanis a hozzászólások zöme bizonyos Larry Stylinsonról szól. Segítünk megfejteni: ez a név nem egy embert takar, hanem kettőt, Louis Tomlinsont és Harry Stylest, a One Direction két tagját. Őket:

Elég uncsi lehet ezért az együttesért rajongani, ugyanis a rajongóknak nincs jobb dolga az utóbbi időben, mint arról fantáziálni, hogy ez a két srác biztos titkosan szerelmes egymásba, de nem szabad a nyilvánosság előtt felvállalniuk a kapcsolatukat, nehogy kiderüljön, hogy melegek. A teória szerint Tomlinson barátnője is csak azért létezik, hogy senki ne gyanakodjon A Nagy Titokra.

Kétségtelen, hogy ha ez a sztori igaz lenne, akkor az tényleg pont egy olyan drámai szituáció lenne, mint amiről Zara Larsson énekel olyan szívbemarkolóan a fenti számban. Csak valószínűleg nulla az igazságtartalma, mert az élet gyakran nem úgy alakul, ahogy azt tinédzser lányok elképzelik.

Hát ezért vannak ilyen kommentek az Uncover klipje alatt, mint hogy

EZ TOTÁL LARRY STYLINSON, SÍROK!