Most márciusban lesz 25 éve, hogy a mozikba került a Pretty Woman, ami egyrészt berobbantotta Julia Roberts karrierjét, másrészt minden idők egyik legsikeresebb romantikus vígjátékává vált. Ha ön erre a posztra kattintott, nyilván ön is látta és szereti a Pretty Womant, és amennyiben tényleg így van, akkor van egy szuper hírünk: a Jezebel talált önnek egy remek ajánlatot!

A Beverly Hills-i Four Seasons most akciósan kínálja azt a lakosztályt, amiben a Pretty Woman bizonyos jelenetei játszódnak, és ahol azokat forgatták. Aki most az évforduló közelében a kedvenc filmjével szeretne nosztalgiázva romantikázni, az eltölthet egy hétvégét a Beverly Wilshire elnöki rezidenciáján, ami így néz ki.

A csomag a szálláson kívül tartalmaz külső programokat is, természetesen szintén a film cselekményét követve: el lehet menni shoppingolni a Rodeo Drive-ra, elviszik az embert Rolls-Royce-szal piknikezni, estére pedig jár egy színház- vagy operajegy. És közben „exkluzív” fotózási alkalmakat is biztosít a vendéglátó, hogy a vendég a filmből vett jeleneteknek megfelelő fényképeket készíttethessen magáról és kedveséről. Ez eddig kicsit nyálas, de úgy alapjában véve nagyon jópofa.

Ami az igazi vicc az egészben, az sajnos az ára: a hétvége százezer dollárba kerül, ami kb. 27 millió forintnak felel meg. Ennyire viszont nyilván ön sem szereti a Pretty Womant.