Matt Dunforddal eddig kétszer foglalkoztunk a Velveten: először is tavaly megírtuk a Kockahas blogban, hogy milyen gyönyörűséges is ő, és hogy mennyi pénzt és energiát fordít tökéletes külsejére. Másodszor az év végi összesítésben került elő, önöknek ugyanis nem tetszett Dunford annyira, mint amennyire ő tetszik saját magának: nézőink beszavazták az év 3 legvisszataszítóbb férfija közé. Ezek után nem maradhat ki az a hír, hogy ez a Nagy-Britannia leghiúbb férfijának kikiáltott személy bíróság előtt volt a héten, és el is meszelték. Aki azt sejtette, hogy ezzel a pasival valami nagy gáz van, annak igaza volt.

Szóval azt írja a Daily Mail, hogy Dunfordnak volt egy barátnője, bizonyos Amanda Branco, aki persze modell, de korábban sztriptíztáncosként is dolgozott. Hat hónapig jártak, de aztán a románcnak vége szakadt – ez még 2013 októberében volt. Branco el is ment hazájába, Brazíliába három hónapra, hogy megszabaduljon daliás exétől, aki végig folyamatosan hívogatta, meg SMS-eket és emaileket küldött neki. Nem túl meglepő, hogy egy olyan személy, mint Dunford nem tudja feldolgozni, hogy otthagyták.

Amikor Branco három hónap után visszatért Brazíliából, Dunford kikönyörögte, hogy találkozzanak még egyszer. A találkozáskor az utcán sírva fakadt, és volt barátnője segítségét kérte, arra hivatkozva, hogy drogproblémái (is) vannak. Plusz valamire nagyon kellett neki ötezer font (kb. kétmillió forint) a volt csajától.

Amikor Branco újra lepattintotta és nem fizetett neki, Dunford bosszúból létrehozott egy weboldalt exe nevében, amiről úgy tűnt, mintha Branco prostituáltként árulná magát. A 30 éves férfi az oldal linkjét ezek után elküldte exe anyjának, testvérének és főnökének. A nő lakásába is megpróbált bejutni, kétszer letartóztatták, és végül is a héten ítélték el zaklatásért és zsarolásért, bár nem jelent meg személyesen a bíróság előtt.

Ide kattintva kommentálhatja is a cikket.

Kövessen minket a Facebookon is!