Fiatalon sokan megfogadják ellenkező nemű haverjaikkal, hogy ha X éves korukig (pl. 18 évesen a 30 még nagyon öregnek tűnik) egyikük sem házasodik össze senkivel, akkor összeházasodnak egymással. Hasonló fogadalmat tett a mai poszt hősnője is, bizonyos Yasmin Eleby, csak ő azt fogadta meg, hogy ha 40 éves lesz, és még mindig nem lesz férje, saját magához megy hozzá feleségül. Na, január elején tényleg be is töltötte a 40-et, a Buzfeeden találtuk meg, hogy mi történt ekkor.

Igen, az amerikai nő tényleg rendezett egy esküvőt, amin édesanyja vezette az oltár elé, és Eleby szépen elvette magát feleségül. Amint a képen is lehet látni, tíz koszorúslány volt és lesz nászút is (hova a menyasszony egyedül megy el természetesen), szóval jópofára meg volt csinálva az esküvő. Kár, hogy bizonyos szempontból ennek az egésznek az az üzenete, hogy egy negyvenes nő már úgysem kell senkinek.

Ami szerintünk egy jó nagy marhaság, azzal viszont egyetértünk, hogy egy olyan negyvenes nő viszont tényleg nem kell senkinek, aki saját magáról azt a bizonyítványt állítja ki, hogy ő már úgyse kellhet senkinek. Ha önmagát nem tartja párkapcsolatra képesnek vagy érdemesnek, miért gondolná ezt róla bárki más?

Persze Eleby nem így gondolkodik az általa rendezett eseményről, hanem szerinte az az üzenete a ceremóniának, hogy egy nőnek nincs feltétlenül szüksége egy férfira ahhoz, hogy teljes életet éljen. Ezzel már sokkal könnyebb egyet érteni, csak az a baj, hogy ebből az igazságból nem következik, hogy az ember miért pont a 40. születésnapján vegye el saját magát. Egy 20 éves nőnek ugyanúgy lehet teljes élete férfi nélkül, mint egy negyvenesnek, nem?

Na de hogy az abszolút pozitív üzenettel fejezzük be, idézzük, hogy mit írt Eleby a Facebookon, ahol egyébként a fotókat is közzétette:

Mindannyiótokat bátorítani szeretnélek, hogy bontsátok ki a szárnyaitokat és tanuljatok meg repülni. Nem, nem vagy még öreg, és nincs még túl késő ahhoz, hogy kipróbálj valami mást, megtanulj valami újat, elutazz egy izgalmas helyre, stb. Ne félj kockáztatni! Rájöttem, hogy a család és a barátok mindig hazavárnak, akármikor is döntesz úgy, hogy inkább visszatérsz.