A mai nap Plymouthé, illetve a plymouthi hülyehíreké. Ebben az angol városban volt ugyanis, hogy egy férfi pelenkában ment le a Tescóba, és ugyanide érkezett vissza most egy férfi, aki a hétvégére Barcelonába ment egy legénybúcsúra. Az építőiparban dolgozó férfit Marc Carnnak hívják, valószínűleg nyugodtan rámondhatjuk, hogy kőműves. Tizedmagával ment el egy házasodni készülő haverja tiszteletére bulizni a katalán fővárosba, ahol a szombat esti program az ivás volt (nyilván). A buli azonban durvább véget ért, mint tervezték.

Carn direkt nem vitte magával a telefonját, merthogy nem működött Spanyolországban. Ezt nem értjük, de ezt írta róla a Western Daily Press. A szombat éjszaka során Carn egyszer csak úgy érezte, hogy eljött az a pont, ahonnan neki már nincs tovább, és hívott egy taxit, hogy Barcelona belvárosából elmenjen a szállásra. A többiek vígan mulatoztak tovább még egy ideig.

Vasárnap reggel a másnaposan készülődő haverok megdöbbenve észlelték, hogy a spanyolul természetesen nem beszélő Carn sehol sincs, és telefon híján el se tudták érni sehogy. Eljött az idő hétfőn, amikor ki kellett menni a reptérre, a férfi ekkor sem került elő, le is késte a gépet. A tízfős társaságból ketten ott maradtak Barcelonában, hogy segítsenek a férfi keresésében.

Az eltűnésből már csak azért is lett nagy felhajtás, mert otthon Plymouthban Carnt felesége és pár nap híján egy éves ikrei várták egyre jobban aggódva. A legrosszabbtól tartott mindenki, hiszen mindenki tudta, hogy a 29 éves férfi ha törik, ha szakad, nem maradt volna le gyerekei első születésnapjáról.

Carn végül úgy került elő, hogy hétfőn délután bejelentkezett a brit konzulátuson. Innen értesítettek mindenkit, és kiderült az is, hogy az egészért elvileg a taxis a felelős. Amikor ugyanis a legénybúcsú után Carn beszállt az autóba, a sofőr teljesen rossz helyre vitte, kilométerre a szándékolt úti céltól, majd amikor az utas tiltakozni kezdett, a taxis kidobta őt az autóból.

Carn ott maradt az éjszaka közepén Barcelonán kívül, és egy fitying se volt nála (így mondjuk már érthető, hogy a taxis miért vágta ki a kocsiból). Fogalma nem volt, hogy hol van, és valószínűleg a véralkoholszintje sem könnyítette meg a tájékozódást, így 20 órát gyalogolt, mire visszaért Barcelona belvárosába és megtalálta a konzulátust. Vajon a stoppolás miért nem jutott eszébe?

A haverok megkönnyebbülésükben összedobtak neki egy új repülőjegyre.