Elnézést, ha ismerős a cím valahonnan, de borzasztóan rímel a mai sztori egy korábbira. A képeken látható brazil hölgy neve Evem Medeiros, 21 éves és a testmagassága 153 centi. Ha lejjebb görget, rögtön meglátja, hogy mennyiben van köze neki az óriási méretekhez.

Szóval elnézést kérünk, de Evem Medeirosnak a férje 231 centis. Igen, egy évvel ezelőtt ment hozzá bizonyos Joélisson Fernandes da Silvához, aki Brazília legmagasabb embere 231 centis testmagasságával. A feleség pont a derekáig ér, egészen bizarrul néznek ki egymás mellett, amint az a képeken és az alábbi videón is látszik.

Da Silva történetét egyéb verziókban ezerszer hallottuk már: őt is szívatták az osztálytársai azért, mert másmilyen volt, mint a többiek. A rekorder férfi már gyerekként is óriási volt, édesanyja akkor vette észre, hogy valami van a fiával, amikor nem talált rá olyan bébicipőt, ami elég nagy lett volna.

Da Silva számára nem volt egy diadalmenet a gyerek- és kamaszkor, legszívesebben általában ki se mozdult otthonról, az iskolát se fejezte be, csak ült otthon. 21 éves korában kiderült, hogy a növekedést egy jóindulatú daganat okozza az agyalapi mirigyén. Amikor a daganatot egy műtéttel eltávolították, megállt a növekedésben, és ezek után lassan összeszedte az önbizalmát is, elkezdett eljárogatni otthonról, és megszokta, hogy az emberek megszólítják és megbámulják.

Így ismerkedett meg Evem Medeirosszal, akivel állítólag első látásra egymásba szerettek, és már az első találkozástól kezdve folyamatosan beszélgettek telefonon. Amikor egyre komolyabbra fordultak a dolgok, elég vicces jelenet lehetett, amikor Medeiros először hazavitte a szülőkhöz az új pasiját – da Silva azt meséli, apósa nagyon nagyot nézett, amikor beállított hozzájuk. Igen, most már az apósa, mert a pár már össze is házasodott.

Da Silva 28 éves, és a házasságában minden a legnagyobb rendben van a 7 év korkülönbség és a 78 centi magasságkülönbség ellenére. Virágnyelven ugyan, de azt is elmondja az interjújában, hogy sokan szokták kérdezni őket a szexuális életükről és a válasz az, hogy teljesen kompatibilisek a szexben is egymással a feleségével, és nem, bár hatalmas a lábmérete, a farka azért nem annyira óriási. Ugye, hogy ön is kíváncsi volt?! Hát tessék, most már ezt is tudja.