Férfi olvasóink segítségével most azokat a nőtípusokat gyűjtöttük össze, akiktől szerintük szinte fejvesztve menekül minden épelméjű hímnemű. Egy komoly kapcsolathoz nyilván nem elég a tökéletes test és a gyönyörű arc, a bombázók is maradhatnak magányosak, ha az alábbi problémák valamelyikével küzdenek.

A butuska

A férfiakat eleinte még szórakoztathatja is egy cserfes, butuska kislány egy-egy megnyilvánulása, de egy idő után ez borzasztóan megterhelő tud lenni. Értelmes férfi komoly kapcsolatot biztosan nem létesít olyan nővel, akinek bámulatosan ostoba elképzelései vannak a világról.

"Engem rendkívül taszítanak a buta lányok, legyen szó bármilyen bombázóról" - írta egy olvasónk. "Sokan úgy gondolják, egy férfinak teljesen mindegy, milyen értelmi kapacitású nőről van szó, csak jól nézzen ki, de ez nem igaz. Akik nincsenek rászorulva, azok nem adják lejjebb, én nem tudnék olyan csajjal összejönni, akinek egyáltalán nincsen kiforrt, értelmes véleménye semmiről."

Az anyáskodó

Egy igazi férfi társnak egy igazi nőre vágyik, nem egy anyára – ha az utóbbira lenne szüksége, az anyjával élne tovább. Illúzióromboló tud lenni a reggelre kikészített ruha, az gallérigazgatás, a cipőjének ellenőrzése, és teljesen felesleges megjelenni a munkahelyén az otthon felejtett, szalvétába csomagolt szendvicsével.

"Az exem nem bírta felfogni, hogy nem egy kisfiú, de nem is egy nagyfiú, hanem egy felnőtt férfi vagyok, akire felesleges rászólni, hogy vegyen fel sapkát, mert esik kint a hó. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a baráti társaságunknak ecsetelni kezdte, hogy nélküle éhen és szomjan is halnék. Mindezt azért, mert sose hagyta, hogy egy önálló lépésem is legyen. Egy hét múlva elköltöztem tőle, és azóta bebizonyosodott, hogy elég jól tudok gondoskodni saját magamról" – mesélte Árpád.

A határozatlan

A másik véglet, ha a férfinak kell apáskodnia egy végtelenül határozatlan, döntésképtelen nő felett. Igaz, a pasik szeretnek irányítani a kapcsolatban, de egyikük sem vágyik olyan partnerre, aki bevásárolni sem képes egyedül.

"Én például szeretem a nálam jóval fiatalabb nőket, de ez nem azt jelenti, hogy nekem kelljen felnevelni/megnevelni. A fiataloktól is elvárom a határozottságot, a gyermeki lélekkel bíró hölgyeket meghagyom az apatípusoknak. De azt tudni kell, hogy belőlük igen kevés van" – magyarázta Tibor.

A ragaszkodó

Minden férfi álma, hogy valaki nagyon szeresse, de amikor a szeretet túlzott ragaszkodásba csap át, az szintén ijesztő tud lenni. Egy kapcsolat elején ez a viselkedés még természetes, ám hosszú távon nagyon fullasztó tud lenni, hiszen még a legnagyobb szerelemben is szükség van egy kis távolságra.

"A volt csajom nem hagyott levegőhöz jutni. Minden lépésemről tudni akart, és ha szabad percem volt, azt csak vele tölthettem el. Halál komolyan mondom, volt olyan nap, hogy több mint 200 SMS-t küldött" – mesélte egy másik olvasónk, aki végül elmenekült ebből a kapcsolatból.

A plázacica

Ha azt gondolta, hogy a plázacicák nagy népszerűségnek örvendenek a férfiak körében, ki kell, hogy ábrándítsuk: bár a pasik szeretnek villogni a kiemelkedően csinos nőkkel, ez nagyjából ki is merül ennyiben. A dekoltázson túl a férfiakat érdekli a nők személyisége is, a divatlapokból összeeszkábált ideál pedig egyáltalán nem hangsúlyozza a saját személyiséget.

"Nem beszélve arról, hogy a plázacicáknak más témája nem is igazán van, csak az aktuális divat, a sminkelés, és hogy hol lehet leértékelt Guccit venni" - tette hozzá Kornél.

Ön is írna?

Ön szerint van még ezeknél is riasztóbb nőtípus? De persze ha a férfitípusokról mondana véleményt, akkor se fogja vissza magát! Hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.