Adrian Bayfordékról két évvel ezelőtt tudósítottunk. Minden idők második legnagyobb lottónyereménye lett az övék, 52 milliárd forintnak megfelelő összeget zsebeltek be, azonban nem sokkal később elváltak. Akkor persze levontuk a következtetést, hogy hát igen, az ilyen nagy nyeremények általában tönkre teszik a nyertes életét, de Adrian Bayford, úgy látszik, egyelőre egész jól elvan. Újra nőzik, és nem is akárhogy. A Mirror azt írja, hogy egy pubban ismerkedett össze egy 28 éves nővel, Samantha Burbide-dzsel, és alább soroljuk, milyen apróságokkal próbálta elnyerni a hölgy kegyeit.  

  • Vett neki egy 35 hektáros birtokot;
  • A birtokra vett kb. tíz-húsz lovat is, mivel Burbidge addig lovásznőként dolgozott, így a nő felmondhatott korábbi munkahelyén. A birtok a lovakkal együtt összesen kétmillió fontba, azaz kb. 800 millió forintba került;
  • Odavette magához lakni a saját kastélyába;
  • Elvitte nyaralni a Maldív-szigetekre;
  • A nyaralás közben megkérte a kezét.

Hát ilyen kis szerény gesztusokkal próbálkozik egy lottómilliárdos, ha valaki megtetszik neki. A haverok szerint Bayford jól tette, hogy ennyit költött új barátnőjére (annak ellenére, hogy az ilyen nagy korkülönbséget áthidaló kapcsolatok problémásak tudnak lenni), azt mondják ugyanis, hogy a lottónyertes férfinak úgyis be kell fektetnie valamibe a vagyonát, hát akkor miért ne olyasmibe invesztáljon, ami úgyis szakterülete az új barátnőjének. A volt feleség véleményére is kíváncsiak lennénk, de ő nem nyilatkozott. Lehet, hogy ugyanezt csinálja ő is, egy 28 éves fiatalemberrel.